Cześć, dziewczyny, czy któraś mogłaby mi pomóc i powiedzieć jak wygląda wywoływany poród? To moja pierwsza ciąża, z powodu nadciśnienia i cukrzycy ciążowej tak zwanej będzie u mnie ciąża zakańczana w ten właśnie sposób w 38 tc. Za wszelkie odpowiedzi już teraz dziękuję.
Cześć generalnie jesli Twoje ciśnienie nie będzieszaleć. To w dniu przyjęcia lub n nastepny dostaniesz balonik. To nic strasznego, założenie nie boli, po kilku h prawdopodobnie będziesz mieć ból jak na okres. jeśli wypadnie sam(w co watpię)... rano go usuną i sprawdzą rozwarcie... u mnie dwukrotnie było ok 4 cm. I szłam na porodówkę, potem obchód, oksy i się zaczynało, ale akcja ruszałam dopiero jak przebili pęcherz.Cześć, dziewczyny, czy któraś mogłaby mi pomóc i powiedzieć jak wygląda wywoływany poród? To moja pierwsza ciąża, z powodu nadciśnienia i cukrzycy ciążowej tak zwanej będzie u mnie ciąża zakańczana w ten właśnie sposób w 38 tc. Za wszelkie odpowiedzi już teraz dziękuję.
Raz leżałam z dziewczyną, pierworódką i dali jej balonik po mnie, a zanim mi wypadł(to było przy drugiej indukcji)to ona urodziła