Joaś, ja sama mam siostry starsze o 5 i 10 lat i mysle ze taka roznica wieku jak 2-3 latka chyba jest najlepsza, ja sie z siostrami dogaduje, ale mysle ze bylybysmy jeszcze blizej jakby ta roznica byla troche mniejszawiec tez chcialabym druga dzidzie miec tak okolo po 2 latkach
![]()
Ja mam siostre starsza o 5 lat brata starszego o 3 lata i siostre mlodsza o 14 lat. I powiem wam ze jak bylam mala to z siostra sie wogole nie moglam dogadac caly czas sie klocilismy a z bratekpoprostu idealnie, teraz juz jak doroslismy to hmm chyba nadal zastaly lepsze stosunki z bratem ale z siostra tez sa bardzo dobre. Moze z bratem dlatego ze jest bardziej wyluzowany a siostra taka poukladana, wszytsko ma byc tak jak powinno, a ja jestem zupelnie inna. Ale tez uwazam ze lepiej miec dzieci z mala roznica wieku, wtedy jest po pierwsze latwiej o wychowanie, mlodsze bierze przyklad ze starszego ktore sam sie dopiero uczy. Moga zajac sie powiedzmy soba i bawic sie w to samo i wogole jakos jestem bardziej za tym zeby byla najwieksza roznica ok 3 latek
Macie juz pelny komplet, wiec czy chlopczyk czy dziewczynka to juz chyba sprawa drugorzedna, choc zycze Ci oczywiscie coreczki;-)