Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi przy dużych piersiach - bez biustonosza bolały bardziej....

O zdorwie maluszka martwię się jak o każde, ale ta ciąża jak każda po pierwszej, jest na kolejnym planie. Nawet nie na drugim. Ilość decyzji, które muszę podjąć w związku z tym, że są dzieci, które mnie potrzebują jest niezliczona, więc samo przez się nie koncentruję się na ciąży. Owszem, kiedy niepokojąco zaboli brzuch pojawia się lęk, ale wtedy sięgam po nospę, jak mdli, to idę wymiotować, by zaraz potem powrócić do swoich codziennych obowiązków. Ale czekam na to dzieciątko bardzo. Ciekawa estem jak zmieni naszą rodzinę. Zazwyczaj, kiedy najmłodsze było w wieku Martyni, to pojawiało się już kolejne lub lada moment miało się pojawić. Największa różnica wieku to 2 lata i 7 dni. Teraz będzie ok 2 lata i 5 mies.Joaś jak przeżywasz kolejne ciąże, chodzi mi o emocje.
bo ja mam wrażenie, że pierwsza była taka ach i och, teraz, nie powiem, bo tez się cieszę, ale wydaje mi się ze już moje emocje są troszkę słabsze.
jak to jest u ciebie?
Ja wiem, ze na dwojce konczymy nasze powiekszanie rodziny. Chociaz nigdy nie mow nigdy, moze za 10 lat mi sie odmieni, jestem jeszcze mloda, wiec kto wie;-) Wiem, ze im mnejsza roznica wieku miedzy dziecmi tym lepiej (sama mam o 2 lata starsza siostre), ale moja ciaza byla zupelnie nieplanowana, chcialam druga dzidzie, ale nie wczesniej niz za 2-3 lata i bardzo sie obawiam czy podolam opiece nad dwojka tak malych dzieci