Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
magdaaa26, ja jeszcze nie rodzilam wiec sama nie wiem jak to jest, ale po porodzie sie chyba jeszcze pare dni krwawi, tak? Bo jesli tak.. to jak tak bez majtek? Nie bedzie kapalo?
to ja powiem tak:
1. co do majtek, to jeśli bedzie poród naturalny to nie wskazane jest nosić, u mnie na Solcu lekarze i pielęgniarki wręcz krzyczały na nas. "Ma sie wietrzyć i leczyć" tak ciągle słyszałyśmy.
2. staniki laktacyjne moim zdaniem też będą zbedne, ponieważ piersi bolą, pękają i twardnieją od nadmiaru pokarmu. moga uciskać, co jest nie wskazane, bo beda robic sie stany zapalne. na ogół wiekszość pań siedzi z piersiami na wierzchu i ma wysmarowane sutki. śmieszny widok.
3. kamere i aparat lepiej jak weźmie partner gdy przyjdzie w odwiedziny. w szpitalu jesteśmy zmeczone i raczej o takich sprawach się nie myśli.
każda z nas i tak zrobi co zechce :-)
pamietajcie, ze taka torbe najlepiej spakować ze 2 tyg, wcześniej.
Karmiłam długo i nie uważam by stanik był zbędny. A mam za sobą 4 porody i karmienia, nie wyobrażam sobie chodzenia bez.
.
tylko,że w szpitalu zbędny...gdzie często w pierwszych dniach piersi są obolałe, sutki popękane....itd. i lepiej się nie ściskać