reklama

Poród

To chyba jednak zdecyduje się na bawełniane... jakoś nie mam przekonania do jednorazowych ale ciągle mi ktoś mówi że powinnam je mieć i już sama nie wiem... Za to zdziwiłyście mnie stwierdzeniem żeby leżeć bez majtek! tego jeszcze nie brałam pod uwagę ;)

reklama
wiolcia leżeć bez majtek jest najwygodniej. Nic nie uwiera (poza szwami oczywiście:D), jest przewiewnie, a pod pupa masz taki wielki podkład, który zabezpiecza przed pobrudzeniem (oczywiście i tak nie zabezpieczy, ale co tam)

Wiolcia mało tego że bez majtek, to jeszcze rozkraczona jak żaba najlepiej łaaaa;ppppppp!!!!! ale proponuje zarzucić kołdrę lub prześcieradło zeby nas ktos czasem nie zaskoczył hehehe

czesc dziewczyny ja tak troche z innej beczki nie wiedzialam w jakim watku to na pisac wiec :
bardzo obnizyl mi sie brzuch napoczatku tego nie zauwazylam ale jak juz ktoras osoba z kolei dziwi sie ze do terminu mam jeszcze 1,5 miesiaca a juz taki niski brzuch to dzis dokladnie przyjrzałam sie sobie i w sumie tez to zauwazylam, wydaje mi sie to za szybko. czyzby oznaka szybszego porodu, dodam ze ostatnio mam coraz czestsze skurcze. ma tak ktoras z Was?

mi się też brzuch obniżył ale wydaje mi się że to ze względu na to że dzidzia mi się przekręciła - cały czas leżała w poprzek i brzuch wysoko wypinała a teraz niżej - jeny nie strasz mnie chociaż tu bo ja już panikuję na wątku głównym - Ty to przynajmniej jestes tydzień do przodu

mi się też brzuch obniżył ale wydaje mi się że to ze względu na to że dzidzia mi się przekręciła - cały czas leżała w poprzek i brzuch wysoko wypinała a teraz niżej - jeny nie strasz mnie chociaż tu bo ja już panikuję na wątku głównym - Ty to przynajmniej jestes tydzień do przodu

moj maluszek juz od dawna lezy glowka w dol i pozycji dzieki bogu nie zmienia ale wlasnie dopiero od 3 dni brzuszek mi sie obnizyl i przynajmniej umiem juz lepiej oddychac

89gwiazdeczka89 - mój brzuch w tej ciąży jest bardzo nisko, na moje jadąc do porodu z Wiki nie miałam tak jak mam teraz. Młody od początku się usadowił w dole i tam mu dobrze. Jak się zaprze nogami o żebra, to normalnie czuje jak naciska główką. Jeśli nie masz skurczy i szyjka zamknięta to jest ok.

Antylopka troszke mnie uspokoilas, ja mialam wlasnie caly czas bardzo wysoko usadzony brzuszek ze mialam wielkie problemy z oddychaniem. a ze moja lekarka wraca z urlopu dopiero za tydzien to uspokoje sie calkowicie dopiero w przyszly poniedzialek ..

reklama
Antylopka troszke mnie uspokoilas, ja mialam wlasnie caly czas bardzo wysoko usadzony brzuszek ze mialam wielkie problemy z oddychaniem. a ze moja lekarka wraca z urlopu dopiero za tydzien to uspokoje sie calkowicie dopiero w przyszly poniedzialek ..

spokojnie, na tym etapie brzuch już się może obniżać, szczególnie jeśli maluch się okręcił, to akurat jest to taki zauważalne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry