• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poród

reklama
Ja np: kupiłam majtki siateczkowe 2 szt., które mozna prać. Oglądałam także te co są po 6-7 szt. jednorazówki,ale jak zobaczyłam,że wykonane są z materiału takiego jak te fartuchy ochronne to zrezygnowałam z ich kupna.

Antylopka to, że nie pozwalają to pal licho. Przed obchodem się ściąga i nawet nie wiedzą że je się nosi.

jak leżysz w wyrku, to nie ma sensu. Ja zakładałam bawełniane jak wstawałam na obiad i do wieczora łaziłam, to je nosiłam, bo wtedy wygodniej. Natomiast jak się kładłam, to je zdejmowałam i dopiero rano po obchodzie na nowo.

Wiolcia z tymi majtkami to trudno powiedzieć ile będzie potrzebne. Mogą ci się przydać albo nie. Na izbie przyjęć przebrałam się w koszule i założyłam majtki jednorazowe + wkład bo wody mi się sączyły i zmieniałam ten zestaw jak mi się zmoczył i wyrzucałam. Później w ogóle nie zakładałam tylko siedziałam lub leżałam na podkładzie. Po porodzie jeszcze raz założyłam jednorazowe a jak się wykąpałam to już w bawełnianych śmigałam.

Ostatnia edycja:
reklama
już chyba pisałam ale ja kupiłam canpola jednorazowe - chyba po 7 pakowane - masakra jakaś - powietrza to to ani trochę nie przepuszcza także chyba kupie 2 pary siatkowych i potem "babcine" bawełniane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry