Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiecie co dziewczyny - JUŻ MAM DOŚĆ! nie chce mi się nawet rano wstawać z łóżka:/ W nic się nie mieszczę, wszystko mnie boli, mam spuchnięte nogi, ręce i twarz a do tego zgagę mam calutki czas-nawet renni już nie pomaga. Wiem że już niedługo ale ja po prostu już i fizycznie i psychicznie wymiękam:/ Już mi obojętnie jak urodzę byleby już urodzić...
Oj... Też miałam dziś kryzys. Ubierałam się do lekarza i uświadomiłam sobie, że w zasadzie zostały mi dwa, może trzy zestawy ciuchów. Cała reszta koszulek kończy się w połowie brzucha, spodnie mam jedne, spódnicę jedną.
Do tego całe moje 17 dodatkowych kilogramów poszło w biodra i nogi, które wyglądają tak, że patrzeć na nie nie mogę. Aż mi wstyd na ulicę wychodzić.
I teraz wreszcie doceniam swoją figurę sprzed ciąży - choć zawsze narzekałam na szerokie biodra na przykład. Teraz mam wrażenie, że byłam super szczupła i super zgrabna. I że tak już nie będzie. Dobiły mnie psychicznie rozstępy pod kolanami...
Mąż na mnie krzyczy, że głupio mówię, kiedy tak mówię. Ja wiem, że to wszystko dla dobra dziecka. Ale mimo wszystko ciężko człowiekowi do takiego nowego wyglądu się przyzwyczaić...