reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondi kochana zaciskam kciuki za Was&&&&
A niemasz gdzies zaprzyjaznionej apteki? Ja mam taka i jak mi sie duphaston konczy to dostane bez recepty, powiesz ze doniesiesz[emoji4]

reklama
Fondie a prolutexu juz nie masz? Tym sobie nie zaszkodzisz a jak nie masz dupka to go weź. Krecha super ale już beta sama pokazuje że jest dobrze :) i tak trzymaj!

Paula ja też miałam chwile zwątpienia i cie doskonale rozumiem, jak i inne dziewczyny. Tak samo marudzilam tu na forum i nie wiedziałam co jest skoro mąż nigdy nawet rozgrzać się nie zdążył i było :) tym razem niestety aż mu się znudziło :) ale Tłumaczyłam sobie ze żeby było dobrze to widocznie dłużej trzeba.
Ja tylko tylko chce wam pokazać że życie potrafi zaskoczyć i może każdej z was się udać.

Strawbelko nie urazilas mnie, trochę chciałam cie sprowokować :) wiem ze nie chcesz wstawiac fotek i po prostu tak napisz :D

Bea, skarbie na moim brzuszku pisze rezerwacja :) pamiętaj, każdy dobry gest wraca a ty (i Karpidlaczek) pamietalyscie nie o mnie, a o Wikusiu i jak podrosnie to się zaprezentuje ♡♡♡

A teraz o sobie. Chyba przesadziłem z zapałem do pracy. W niedziele Chrzest a ja ledwo zipie, padlam na pysk z katarem i bólem gardła :( fuck!!

oddzwonil:) mam brac 3xdziennie po 2 lujteiny i bete wniedziele powtorzyc z tsh i ddimerami i zadzwonic. ALe nie wspomnialam o fraxi i encortonie:) bo by mnie wyslal do lodzi:) zastanwiam sie tylko, czy sie nie odstawia acardu ale zobaczymy co i jak moze wogole spada wiec niema co gdybac

nafoczka nie mam mam tylko luteine

wiem wlasnie susana a ja mam zespol antyfosfolipidowy;/ i białko c oj poza norma duza.
walne sobie te dawki konskie przez 3 dni i czekamy co malina powie. Chyba wyjscia nie mam;/

Fondie nie denerwuj się.. Plamienia się zdarzają.. Bierz ta luteine.. Ja miałam bóle brzucha i aż na IP poszłam a tam chodź dupka miałam odstawionego już kazał mi brać.. I wziąć aż 4 naraz !!! .A potem 2x2... Luteina jest właśnie na takie plamienia.. I często pomaga.. Może to plamienie bo masz np ukrwuone endometrium i zarodeczek zagniezdzajac się uszkodził.jakies naczynko.. Na skurcze weź ta nospe niewiem czy aż tak dużo ale ja jeszcze przed wizyta u gina bolał brzuch o rany jak.bolal.. Jadłam ja raz dziennie .. Luteina ani duphastonem nie zaszkodzisz sobie bo wszędzie to dają na podtrzymanie... Trzymam mocno kciuki, wierzę że po szczepieniach się uda!!!!!

susana tak o 21 bo 9 biore acard a o 16 wzielam encorton na szybko i jutro o 6 rano tez mam zamiar wziasc encorton bo sie rano bierze i jutro bedzie duze stezenie chyba
i mam dusznosci znow zasrane ciagle je mam jak wciaze zachodze a teraz mam jeszcze wieksze nie wiem czy to mozliwe ze po fraxi a nie panikuje zbadam jeszcze tsh mzoeono cos narobilo.

wogole to przepraszam, że tak ciagle o sobie dzis

Ostatnia edycja:
susana tak o 21 bo 9 biore acard a o 16 wzielam encorton na szybko i jutro o 6 rano tez mam zamiar wziasc encorton bo sie rano bierze i jutro bedzie duze stezenie chyba
i mam dusznosci znow zasrane ciagle je mam jak wciaze zachodze a teraz mam jeszcze wieksze nie wiem czy to mozliwe ze po fraxi a nie panikuje zbadam jeszcze tsh mzoeono cos narobilo
Jak masz fraxi 0,6 to tak jakbyś miała clexan 0,8 .Ja teraz taki zwiększony przy ostatniej ciąży brałam jak już wiedziałam o leydenie .
Jak masz zespół antyfosfo .to nie możesz tak szaleć z progesteronem na maxa .Ja tak jak ty tzn przed @ plamiłam w pierwszej ciąży. Potem wszystko było ok .

reklama
Fondie troche się pogubiłam, pisałaś że nie bierzesz encortonu bo obniża mlr a teraz wzięłaś?
Clexane bierz na pewno bo przy zespole to mus.

Do góry