reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 dzięki za wywołanie ;*
u mnie stresowo, bo już ostatnia prosta. Jeśli do piątku nic się nie wydarzy, to w poniedziałek 3.07 powinnam mieć cc. Poza tym czekam na męża, bo przylatuje w środę i doczekać się nie mogę ;)
a Wy jak się macie?

No to już końcóweczka sama u Ciebie!
U nas wszystko dobrze, mała szaleje w brzuchu, a ja zakochana w kilkudniowym siostrzeńcu (jak noworodki pachną cudnie <3)!

reklama
@marzycielka81 - a pytałaś o to jakiegoś lekarza? konsultowałaś to? ja tak miałam w obecnym cyklu i lekko zgłupiałam :/ ... ale za to miałam chyba jakieś mega turbo dni płodne bo ze śluzem płodowym nie mogłam się ogarnąć, tyle leciało :O Przepraszam jeśli kogoś uraziłam tą szczerością, ale na serio - chyba nigdy tak nie miałam... :O wkładki nie nadążały...

@kas90 - cuuudownie! :* już bliżej niż dalej :))

@Funia90 - dziękuję! :* Czy Tobie też się czasem plamienia tuż przed @ zdarzają?

@Marthi u mnie plamienia przed @ zaczely sie po pierwszym poronieniu,okazalo sie ,ze mam niski progesteron.
I tak juz zostalo do konca.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka mialam tak od ostatniego poronienia, a jak juz lecialo to tylko jeden dzien. I okazalo sie ze prolaktyna zaczela wzrastac i nie bylo owulacji. Naprawilo sie po bromergonie.

@matulkaa, @nevergiveup wasze bety sa bardzo mok obiecujace. Gratuluje

@kas90, @Porzeczka1234 tez chcialabym byc juz w polowie. Teraz ciagle boje sie o uciekajace wody

@teczowa89, @Liluli wy juz niedlugo bedziecie tulic skarby, jak to zlecialo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
Malutka extra beta
Teczowa to cudownie że już wkrótce utulisz swoje maleństwo.
Iris ja też mogę wypełnić ankietę.
Destino przykro mi z powodu twojej babci...
U mnie dziś 26 dc na teście biel ( termin ważności testu marzec 2017) więc może dlatego negatywny [emoji6] od 2 dni cyce coraz bardziej bolą podbrzusze też coś lekko się odzywa...no cóż zobaczymy co z tego się wykluje...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino na kazdym etapie ciazy mamy nowe obawy[emoji58]
Ktory macie tydzien[emoji4]?
Kiedy prenatlane?krwawienie dalej tak mocno straszy?
Bardzo mi przykro z powodu Babci[emoji22]

@martaha123 zycze dwoch kreseczek[emoji5]

Tęczowa to już tak szybko zleciało ;) super !

Mam nadzieje że jak ja już będę w ciąży to tez mi tak zleci szybko !

@Destino przykro mi z powodu babci. Wiesz ty chciałabyś być w 20 a ja 38 haha. Ja też teraz wymyślam czy z szyjką ok właśnie czy wkładka mokra itd. Jak plamienia? Kiedy usg prenatalne?

@dżoł trzymam kciuki za bynajmniej 2 dorodne jajeczka.

@matulkaa @nevergiveup super bety trzymam kciuki

@teczowa89 juz niedługo ale masz super

@Liluli co u was? Dalej na topie arbuz?

@martaha123 moze za szybko kiedy była owu?

@Funia90 jak plamienia leżysz?

@kas90 21 tydzień ohoho

@nafoczka kochana co u was?

Ps zjadłam dziś śledzia miałam chęć ale niestety bydluń nie najadlam się ich w 5-8 tygodnia codziennie teraz do końca ciąży chyba nie zjem.

reklama
@Marthi mialam badany progesteron bo od jakiegos czasu dziwnie. Byl w normie. Jak teraz pojde w 3 dc to zapytam podrukuje wykresy. Prolaktyne tez kiedys mialam badana i bylo ok. Musze poszukac tych wynikow.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry