reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A może chcecie wątek o przetwórcy? Tu w naszym dziale? Bo jak każda zacznie na tym wątku wrzucać to mogą nam poginac? ;P

@czarna_mala winko i jeszcze raz winko :)

@kas90 ♡ niech Asia rośnie, będzie dobrą dziewczynka ps chyba że zmieniła imię? :D
No coś Ty, Joasia, Asieńka, Asia i koniec!

Też jestem za osobnym wątkiem, bo trochę tu zaśmiecamy :D Przyjdzie ktoś nowy i pomyśli, że tylko żremy, ha!
@dżoł kotek cudo, a grzeczny czy psoci?

reklama
@iveo ja ostatnio nie robiłam badań - robilam ok 20 czerwca wszystko - mutacje i laboratoryjne z krwi (typu ANA, beta2gliko...., homicysteine itp)
Ostatnio robiłam tylko Tsh, które na szczęście malutkie.
A od 01 lipca mniej więcej popylam codziennie z metylami i tyle :)
Mize mnie z kimś pomyliłaś? :)
Kwiatuszek trzymam kciuki - o której wynik?

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek kciuki zacisniete

To ja Wam sie tez pochwale troche inna tworczoscia. Uwoelbiam to robix strasznie mnie uspakaja

1501049915-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

CzarnaMala mlr genialny! Trzymam kciuki! Z lawko-stolu niech drzazgi lecą ;p
Nafoczka tu juz jest taki.wątek "Aniolkowe mamy szaleja w kuchni" moze mozna go kontynulowac?
Jade dzis na betę. Módlcie sie i trzymajcie kciuki!
Kwiatuszku trzymam kciuki ♡

Tak wątek jest ale nie tu. Jest w "kąciku zadumy" a my mamy dział "ciąża po poronieniu" .
Jeśli chcecie reaktywowac temat
Link do: Aniołkowe Mamusie szaleją w kuchni
to napiszcie, to go przeniose do nas :) a jak nowy to tez napiszcie, choc tam nie ma dużo wpisów chyba 5 str. :)
@marzycielka81 ja coś poproszę :)

@Kwiatuszekk23 trzymam kciuki będzie dobrze zobaczysz

@marzycielka81 pięknie ja nie mam takich zdolności

@nafoczka jestem za taki watkiem bo jak później odszukać za 2 tygodnie pastę czarnej :p

Siedzę na glukozie kupiłam cytrynową Pani wcisła jeszcze cytrynę i wypilam jak kubek wody ale głodne jesteśmy i odliczam ile do śniadania :D

@marshia nie pomyliłam wiem że podobnie jak ja szukałaś przyczyny i pytałam czy coś nowego wyszło Ci z badań tych właśnie co robiłaś ok 20 czerwca w stosunku do poprzednich razy

@iveo a to tak :) wyszło mi MTHFR C heterozygota, PAI 1 i VR2. Brakuje jeszcze R2D2 z gwiezdnych wojen :) No i homocysteina była 20.06 8,98

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja też jestem za takim wątkiem, bo faktycznie potem odszukać jakiegoś przepisu graniczy z cudem;)
@Porzeczka1234 ja też glukozę wypijam za jednym razem i nie mogę patrzeć jak ktoś sączy po łyczku;) Nie taka glukoza zła jak o niej mówią;););)

Do góry