reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczynki, u mnie dziś 3dc. Pracuję z dzieciakami, więc wrzesień, to najgorętszy miesiąc u mnie. Odezwę się jak trochę odsapnę. Nie wiem co u Was, bo nawet nie mam czasu i sił poczytać. Odezwę się jak będę miała chwilkę.

Buziaki dla Was Kochane [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Czarna Kas wyżej zrobiła niezle streszczenie ;)

reklama
O! Mogę Wam opowiedzieć małą anegdotę:)
Wczoraj poprosiłam mojego najukochańszego, by przygotował Chia:) Dałam dokładny opis w sms-ie. Teoretycznie jak wróciłam do domu,to powinno już napęcznieć i być gotowe do zrobienia deseru.A tu dupa. Nadal płynne.Próbuję i mówię...kurcze czemu te nasiona jeszcze nie napęczniały...jakieś dziwne takie są... I że mnie wtedy ten blender na suszarce nie zastanowił.... Dziś rano wstaję,a chia nadal nienapęczniałe. I dopiero mnie oświeciło...mój men,żeby szybciej zamieszać...postanowił wszystko zblendować....no logisz no nie?? Ehhh bo po co słuchać żony jeśli można zrobić po swojemu:D

@magda1208 a co u Was[emoji4]zrobilas w koncu przerwe od lekow?

@marzycielka81 oby byl gol[emoji5]

@czarna_mala pracuj a My o Tobie na pewno nie zapomnimy[emoji8]

@kas90 hmm ja mysle ,ze nasi M chca nas upic i wykorzystac tylko nie zdaja sobie sprawy ,ze to moze oznaczac kolejne 9 miesiecy celibatu[emoji23]
Ps jakie dwa kieliszki ,po takiej dwa lyki i bedziesz spiewac[emoji38]
Kadarke tez nieraz pilam ale oni chyba nie maja wytrawnej,ja pokusze sie na carllo rossi[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@burczuś brawo on haha :D. Jesteś kochana stres troszkę zszedł ale gdzieś z tyłu głowy wiesz jak jest ale mała tyje oby siedziała i jadła dobrze do 36 tygodnia minimum a najlepiej 38 i witamy się niby tak blisko a tak daleko. Nie jęczę czekamy

@kas90 czyżby wino i sexy ???? :p:p a ty !!!

@czarna_mala czekamy na odzew co u Was?

@marzycielka81 trzymam kciuki

@Funia90 ja tak nowe carllo rossi podobno triskawkowe jest pyszne nie miałam okazji , i drink z whisky chivas regal takie alkoholowe marzenia albo chociaż "dziki sad" @marzycielka81 wiem , że się rozsmakowałaś dobre prawda :D chociaż śliwkowego nie piłam, albo cydr gruszkowy:p

Ostatnia edycja:
@burczuś facet zawsze zrobi na opak[emoji1]

@Porzeczka1234 tez nie pilam tych smakowych ale nadrobimy[emoji5]
A cydru jakos nie wiem czemu nie probowalam,osz cholewcia ale bede miala nadrabiania w alkoholizmie[emoji1]a okazji pewnie w ciagu roku ze dwie hehe

@magda1208 a co u Was
emoji4.png
zrobilas w koncu przerwe od lekow?

@marzycielka81 oby byl gol
emoji5.png

@czarna_mala pracuj a My o Tobie na pewno nie zapomnimy
emoji8.png

@kas90 hmm ja mysle ,ze nasi M chca nas upic i wykorzystac tylko nie zdaja sobie sprawy ,ze to moze oznaczac kolejne 9 miesiecy celibatu
emoji23.png

Ps jakie dwa kieliszki ,po takiej dwa lyki i bedziesz spiewac
emoji38.png

Kadarke tez nieraz pilam ale oni chyba nie maja wytrawnej,ja pokusze sie na carllo rossi
emoji7.png

Raczej ja chcę się napić i jego wykorzystać, haha:D A jemu dziwnym trafem to nie przeszkadza, hmm dziwne? I jeszcze gorgonzolą się objem i szynką parmeńską:D

@burczuś, aż strach prosić o bardziej skomplikowane rzeczy:p

Raczej ja chcę się napić i jego wykorzystać, haha:D A jemu dziwnym trafem to nie przeszkadza, hmm dziwne? I jeszcze gorgonzolą się objem i szynką parmeńską:D

@burczuś, aż strach prosić o bardziej skomplikowane rzeczy:p
ooo to to:) Żebyś wiedziała:) Wczoraj np.robił danie chińskie(sos słodko-kwaśny) no i przysmażał do tego pierś z kurczaka. Ponieważ ostatnio nie dosmażył, to wczoraj tak smażył,że został wiór...i do tego przyprawił to przyprawą złocistą:D Taki meksyk na talerzu:D :laugh2::laugh2::laugh2:
Aaaaale żeby nie było-buraczkową robi najlepszą na świecie:) Tak, mój mąż w tygodniu częściej rządzi w kuchni niż ja;)

A z innej beczki- mam na wypisie ze szpitala taki opis- Wymaz z pochwy- TVnbGOnb. Czy jest mi ktoś to w stanie rozszyfrować?

@nafoczka zebys wiedziala jak mocno. Normalnie wygladam jak w 8 mcu. Moze uda mi sie wreszcie wylezc z kuchni. Przynajmniej mam dobre spanie.

@Porzeczka1234 tylko co bys nie przesadzila z tuczeniem malej, bo ci urosnie bydluniowa.
Tak przy okazji moja siostra byla i wciaz jest drobniutka, a jej synus ur sie 4800 ostatnio wspominala-sn

@bertha miska pierwsza klasa. Moja duza i okragla, ale za miesoac juz sie nie zmieszcze. Dzidz juz wariuje jak go gniote

@matulkaa jestes strus pedziwiatr z ciaza. Rzeczywiscie czyjes pedza a wlasna sie wlecze

@pixi.nova niech nastepnym razem bedzie serduszko. U mnie bylo 5t4d cos kolo. Nie bylo slychac, ale monitor rejestrowal uderzenia

@bea25ta piekny brzuszek. Mam podobny choc tyle mi do ciebie brakuje. Ciesze sie ze rosniecie w sile. Szalejesz z wyprawka?

@Kwiatuszekk23 niech ci dzidzia rosnie w sile. Przy twoich krasnalach ciezko, ale cos dla relaksu trzeba znalezc [emoji110][emoji110][emoji110]

@marzycielka [emoji110][emoji110][emoji110] czas realizowac marzenia. Zdrowka dla was

@czarna_mala [emoji8]

@kas90 piekne streszczenie [emoji1]. Co do wina to sie nie wypowiem. Niestety nielubie alkoholu. Czasem jakis dobry zimny cydr. Ale o slodyczach marze w kazdej sekundzie

@Funia90 dobre z tym celibatem [emoji23]. Jak twoja dziewczynka? Moj men kopie na calego. Kocyk ekstra. Cos jeszcze kupilas?

Beatka sos pierwsza klasa. Smakuje jak ze sklepu, tyle ze calkiem naturalny.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś wtrącaj się czasem :* bo brakuje Ciebie ... u mnie też bez rewelacji ;/ jeszcze choróbsko mnie dopadło ... faceci oczywiście najlepiej po swojemu :D co najlepsze i tak dla nich ,że tak miało być haha
@marzycielka81 zdrówka dla Was :*
@czarna_mala dobrze ,że masz zajęcie :) czekamy :*
@kas90 @Funia90 co za pijaństwo w planach hahaha ja się mogę zamienić ju z teraz celibat za wino ? :D :D :D żarcik oczywiście , ale dla mnie wino za kare :p o jeszcze @Porzeczka1234 kolejny winopijca :D kurcze też chce lubieć :p
@pixi.nova jak samopoczucie ? :*
@anetkruczek kochana jak się masz ? odezwij się do nas :*
@Destino cieszę się ,że u Ciebie dobrze :) mały daje o sobie znać :) rośnijcie zdrowo :)

A ja leżę plackiem... rano myślałam , że się zakicham na amen , zrobiłam sobie inhalację , wypiłam herbatkę z miodem i cytryną , i jakieś coś rozgrzewającego na przeziębienie . Przykryłam się kołdrą i kocem i lecze czym się da . Dzisiaj 12dc , czas zacząć robić testy ow , jakoś mi się zbytnio nie chce . Wg jakoś nie mam weny na myślenie o ciąży ... teraz jeszcze chorubsko to pewnie nic mi tam nie urośnie i gin mi w pon powie ,że lipa . Ale co tam na razie mam inne sprawy na głowie :D codziennie przyjeżdżają mi jakieś rzeczy do domu jutro meble do salonu mają być, wczoraj kominek przyjechał :D sama radość :p w końcu musze sobie szukać powodów do radości , bo inaczej zamkne się w sobie xD

reklama
@burczuś wtrącaj się czasem :* bo brakuje Ciebie ... u mnie też bez rewelacji ;/ jeszcze choróbsko mnie dopadło ... faceci oczywiście najlepiej po swojemu :D co najlepsze i tak dla nich ,że tak miało być haha
@marzycielka81 zdrówka dla Was :*
@czarna_mala dobrze ,że masz zajęcie :) czekamy :*
@kas90 @Funia90 co za pijaństwo w planach hahaha ja się mogę zamienić ju z teraz celibat za wino ? :D :D :D żarcik oczywiście , ale dla mnie wino za kare :p o jeszcze @Porzeczka1234 kolejny winopijca :D kurcze też chce lubieć :p
@pixi.nova jak samopoczucie ? :*
@anetkruczek kochana jak się masz ? odezwij się do nas :*
@Destino cieszę się ,że u Ciebie dobrze :) mały daje o sobie znać :) rośnijcie zdrowo :)

A ja leżę plackiem... rano myślałam , że się zakicham na amen , zrobiłam sobie inhalację , wypiłam herbatkę z miodem i cytryną , i jakieś coś rozgrzewającego na przeziębienie . Przykryłam się kołdrą i kocem i lecze czym się da . Dzisiaj 12dc , czas zacząć robić testy ow , jakoś mi się zbytnio nie chce . Wg jakoś nie mam weny na myślenie o ciąży ... teraz jeszcze chorubsko to pewnie nic mi tam nie urośnie i gin mi w pon powie ,że lipa . Ale co tam na razie mam inne sprawy na głowie :D codziennie przyjeżdżają mi jakieś rzeczy do domu jutro meble do salonu mają być, wczoraj kominek przyjechał :D sama radość :p w końcu musze sobie szukać powodów do radości , bo inaczej zamkne się w sobie xD
"Wtrącam" się jeśli danie tego wymaga no i warunek konieczny-gdy jestem w domu! Myślę,że do kotleta facetowi wtrącanie się nie jest potrzebne:) Podział jest u nas prosty- mąż zupy(bo nikt tak dobrze nie przyprawi:D ) a drugie dania ogarniam ja,ale są wyjątki gdzie robi On...no i wtedy należy się spodziewać niespodzianek:) Uwielbiam weekendy, bo wtedy wpadam do kuchni i najchętniej zrobiłabym wszystko naraz! i obiad i sałatki i ciacha i inne cuda:)
P.s. Zdrowiej:)

Do góry