reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta mnie kiedys w biedronce jedna kobieta przepuscila do przodu a inna mi zakupy do koszyka wrzucila z powrotem bo ona tam stala. Myslalam ze ja tam pogryze [emoji35]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta pewnie :D ja raczej się nie biorę za noworodki bo tu wyższa szkołą jazdy :D ale jak będę mieć studio to zaproszę już z siedzącym chyba , że coś mi plany popsuje :D a nie chciałąś rodzić w profamilii ? chyba , że po prostu pewnie chcesz mieć swojego lekarza przy sobie tak :)

Jutro lecę zrobić cały pakiet tarczycowy bo przeciwciała robiłam jeszcze w lutym cała reszta na bieżąco w normie . Ale chce mieć aktualne , bo szukam nowego endo może mnie lepiej poprowadzi

@bea25ta zawsze przepuszczam kobiety w ciąży i denerwują mnie szczególnie faceci, którzy często udają, że nie widzą. Twoje prawo, masz pierwszeństwo i w pełni popieram [emoji106]

Dziewczęta poradzicie mi czy mogę zrobić badania hormonalne po pierwszej @ od zabiegu? Czy to za wcześnie?

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha powtarzałam po pierwszej serii szczepień. Interleukina 10 pięknie się podniosła, ale MLR wyszedł 0. Immunosupresja miała obniżyć cytotoksyczność, i to zrobiła ale nie za dużo.
Podpowiem ci, immunosupresja przed szczepieniami :) wiec możesz spróbować, jak za mało zadziałała to wtedy zostaną szczepienia. A ty już po ivf w Novum bo chyba nie doczytałam?
@iveo to naprawdę nie ogarniam tego :( może miałaś za wysoki lct [emoji848]
@Porzeczka1234 to wszystko jasne... ciekawe czy ja też taki przypadek jestem? [emoji55]
@magda1208 bravo!!! Za przyrosty &&

@mickey* no to doktor Ci wytłumaczył, więc wiesz gdzie się zjedziesz w razie wypadku , a to wcale nie tak najgorzej :) bo on mi kiedyś mówił że różne zabawy lubi :szok::szok:

@bea25ta oj mogłabym przejąć Twój brzuszek ale boję się myśleć co by bylo jakby to dziewczynka była , to po takiej matce i ciotce poczucie humoru miałaby boskie tylko pytanie czy znalazła by osobę która by nadawała na jej falach tak jak my :-) :):-) :)

@roxie123 Ty wygoogluj sobie naszego doktora bo może wcale niczym nie odbiega od Twojego a popatrz jaki tu entuzjazm :errr:

@anetkruczek to sobie zobacz mojego Tomasz Łoziński Rzeszów :p a jak on się nazywa ? :D nie sądze mój to taki hm , no nie stary ale nie mój typ haha :D chociaż mój M to zawsze mówi , po co to się do lekarza szykowac jak na randkę hahaha także typ czy nie typ to i tak odpicowana xD

reklama
Ja to się już za moim doktoraskiem trochę stęskniłam [emoji12][emoji51] Wrzesień i październik nie było tygodnia bez wizyty, a czasem i po 2 w tygodniu. Do tego 5 dni w szpitalu [emoji12]
A teraz nie mam z czym iść [emoji12] Na mendę musze jeszxze poczekać, żeby iść na monitoring jak kazał. A trochę bym go pomęczyła pytaniami, które na pewno uwielbia :p i pomachała do niego rzęsami [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry