reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 wydaje mi sie ze my tu w wiekszej panice jestesmy niz madzia sama ale msm nadzieje ze wszystko sie ulozy i kolejny brzuszek bedzie do przejecia;) kazda tu z nas radzi jak umie ale i tak wybor ostateczny nslezy do osoby diceniam kazde rady bo widze ze wyplywa z tego dobroc i chec pomocy:)
Ja dzisiaj znowu sok z buraka nie nawidze juz mi nie dobrze jak na to patrze
z mezem pomalu dochodze do porozumienia jak ja nie lubie klotni:(

reklama
@zosiak dokładnie każda pisze z dobra myślą troska i nie trzeba tutaj nikogo pouczać czy dobrze radzi czy źle bo każda z nas się martwi po ludzku ... a w ostateczności i tak Madzia zrobi po swojemu jak czuje ;*

Na odległość czasami tak jest ... zobaczysz że rozlaka Was zbliży czasami z tęsknoty nerwów coś się palnie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 obiecalam sobie ze nie bede sie denerwowac a jak narazie mi to w ogole nie wychodzi nie wiem czy jakiejs nerwicy nie mam:/ maz przyjezdza za 4 dni cala ta sytuacja mnie przerasta jak do lutego to wytrzymac.

@zosiak czyli wraca i jedzie z powrotem tak ?
To tęsknota na Was tak działa przyjedzie i zobaczysz będą motyle ;* a Ty się nie denerwuj bo niedługo starania wycisz organizm po swojemu[emoji4]

@magda1208 kochana mocno wierze ,ze jest i bedzie dobrze.
Ja z wlansnego doswiadczenia powiem ,ze mnie ip uspokajalo,bo jedyna rzecz ,ktora w tej sytuacji byla w stanie mnie uspokic to usg i wiadomosc ,ze mimo wszystko jest w porzadku.
Jestesmy z Toba i wierzymy mocno[emoji8]

@Destino my tez cwiczymy[emoji4]w dodatku chce kupic ten balonik i cwiczyc od 37 tygodnia.
Kochana wiem,ze juz ciezko ale do grudnia wytrzymasz na pewno[emoji8]
Ty spisz a ja znow cierpie na bezsensosc,zasnelam o 1 a o 6.30 pobudka.
Ja planuje zyrafke ,moze skocze po nia,a jak nie teraz to na nastepnej promocji

@Porzeczka1234 mowisz,ze znowu goscie sie szykuja ale z drugiej strony to mile ,ze tak tesknia[emoji5]

@roxie123 ja tez slyszlam o tym zakrapianu mleczkiem[emoji4]

@anetkruczek zdroweczka dla Was[emoji8]

@kas90 na szkole rodzenia panie zachecaly zeby juz cwiczyc[emoji4]

@Kwiatuszekk23 kciuki sa[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@zosiak to teraz będzie w zasadzie , a do zjazdu zleci czas[emoji4] jemu też jest ciężko na pewno bo w obcym kraju itd sam musi wszystko do tego zmęczenie i się kumuluje czasami ...kobiecie znowu brakuje uwagi zainteresowania poświęconego czasu bo chwilę pogadać i idzie spać. Przerabialam to... gdzie jeszcze internetow tak nie bylo tylko telefon [emoji23] wszystko umacnia [emoji4]

@Funia90 kiedyś tak było...dawno temu [emoji16] ale może dobra metoda byla

Przepraszam za post pod postem...
Jakiś czas temu udostepnialam link do fundacji na pomoc dla Huberta.
Bardzo chciałam podziękować wszystkim , którzy wysłali pieniążki na operację Huberta .
Udało się zebrać całą kwotę i chłopczyk jest juz po ciężkiej operacji , która była jedyną szansą na zmianę jego życia...
Operacja przebiegła pomyślnie jednak mama prosi o modlitwę aby wszystkie najmniejsze powikłania ustapily .
Dziękuję ♡
1510994823-7542ce1638708d1c-aaaaaa.png

@magda1208 myslami caly czas jestem z Toba ❤
@Kwiatuszekk23 &&& za dobra wizyte
@zosiak z tymi naszymi Panami to nie obedze sie czasem bez klotni wiesz mars i wenus ale pewnie dlatego to takie urocze przez te nasze roznice choc przyznaje czasem mojego bym udusila golymi rekoma ;) wiesz ja mysle, ze tesknicie za soba i dlatego te spiecia. Zobaczysz jak przyjedzie tak jak pisze Roxi zapomnicie o tym i tylko motyle beda.

reklama
Do góry