reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@zosiak Kochana czasami jestem straszną zołzą i potrafię zranić słowami nie jestem święta.
Życzę aby czas rozłąki wywoływał jak najmniej cierpienia .
@bobasek1990 Wierzę głęboko , że jest wszystko w porządku. Mam do ciebie zapytanie czy po doszczepianiu w ciąży czułaś jakieś dolegliwości. ?
@dżoł Powodzenia.
@Funia90 Super, że mąż tak wczuwa się w rolę taty.
@mała79 @czarna_mala @burczuś @marzycielka81 @marshia Nieustannie wspieram.
@Maciejka78 @matulkaa @olaa90 Zdrówka dla was .
[USER=159090]@bertha
Kciuki.
@Destino @bea25ta Jeszcze troszeczkę aż trudno w to uwierzyć serce się raduje.
@kas90 @Porzeczka1234 @agatush Całuję wasze pociechy .
[/USER]

Ostatnia edycja:
Wow dziewczyny ale sie i tu u was dzieje:) jestem na innym watku ale po podgladaniu was przez kilka dni chcialabym dolaczyc i do was mam nadzieje ze sie zgodzicie:) o mnie krotko 30 lat,pierwsze starania, pierwsza strata w polowie wrzesnia, teraz pierwszy cykl starajacy 10dc:) robilam mnooostwo badan przez problemy w przeszlosci z immunologia..wyszly tylko i az przeciwciala anty ro.ma ktos?ale toczen wykluczony, rzs tez z biopsji wychodzi brak problemow tkanki lacznej i wszystkie inne badania immunologiczne po poronieniu ujemne.po 2 kreskach mam wlaczyc heparyne i acard ale teraz sie martwie ze nie bede miala luteiny chyba dryndne do gin w pon. @magda1208 troche przezywalam Twoja sytuacje, ciesze sie ze troche sie uspokoilo, niech wszystko bedzie dobrze i dzidzi rosnie:) @olaa90 trzymam kciuki za spokojne poczatki i nnym początkującym zafasolkowanym tez:)

czy ktos niedlugo testuje?za ponad 2 tyg?chetnie potowarzysze:)@roxie123 oczywiscie powodzonka
Zazdroszcze wszystkim donoszonym brzuszkom i zycze wam jak najzdowszego porodu, cc to przeciez koniecznosc mam nadzieje ze wszystko wam pojdzie najlepiej:)

@marshia moze ,moze zobaczymy,pewnie corcia tatusia bedzie[emoji5]
Niech tylko urodzi sie zdorwa o niczym innym nie marze.

@Destino no udalo Ci sie z zyrafka [emoji4]mowisz ,ze bedzie karmil hahah ,juz to widze[emoji38]
Ubranka tez juz masz poprane i torbe spakowana?

@olaa90 ze mnie tez tak luteina wyolywala[emoji4]

@llis91 rozumiem starch przed wizyta:/ sama tak mialam i mam.
Do 24 tyg przed kazda wizyta milam okropna biegunke,potem przeszlo a teraz znow chyba zaczynam sie bac.
Ehh te nasze ciaze latwe nie sa:/
Szczerze mowiac chcialabym juz miec mala zdrowa po tej stronie brzuszka.

@magda1208 rano bede z Wami[emoji8]

@zosiak nie dziwie sie ,ze tesknisz,ja bym chyba nie wytrzmala :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Liluli przykro mi z powodu siostry

@bea25ta kochana doczekasz zobacz ja po tylu przejściach mam swój łakomy cud i chodź minęło ponad 2 tygodnie ja dalej nie mogę uwierzyć , że ona jest z nami. Będzie dobrze już niedługo będzie przytulać swój cud. Weź męża ze sobą jak zabiorą małą od Ciebie może on kangurować mój mąż się zgodził i wciąż jak pjany chodzi lekarz powiedział, że będzie łączyć ich szczególna więź i tak jest. Masz to wpisane w książece zdrowia dziecka trwa to ok 30 min.
Ściskam Cię bo ja też szalałam w te ostatnie dni.

@magda1208 kochana ja wierzę , że będzie dobrze organizm może szaleje ale mam nadzieję , że dzidzia silna. Modlitwa zapewniona ściskam i nieustannie trzymam kciuki za Was za każdym razem jak wchodzę na forum wiem czuję spokój. Wierzę w to maleństwo. Jesteś bardzo bardzo dzielna podziwiam.

@nafoczka kończysz projekt? Współczuję

@mała79 jak u Ciebie?
@Destino @Maciejka78 @bobasek1990 co u Was jak się czujecie?

@kas90 ja codziennie używam laktatora i tego mleczka mam sporo mrożę po 100 ml dziennie u mnie też był taki problem bo mała sutka nie potrafiłam złapać i tylko dzięki laktatorowi utrzymałam laktację w 2 piersi . Ale dzieki dobrym duszą udało się opanować temat ❤

@marshia czyli te plamienia to nie @?

@roxie123 @marzycielka81 @burczuś trzymam kciuli za cykl i testy pozytywne. Burczuś kiedy dajesz sobie znów w żyłę kiefy wizyta w Kato

@Funia90 jak Asieńka?

@dżoł @iveo jak u Was sytuacja?

Za wszystkie niewymienione staraczki cieżarówki zaciskam kciuki niezmiennie

Ps wczoraj byliśmy na kawie u babci wszyscy wniebowzięci
Porzeczko praca nad projektem się dopiero rozkreca bo o ile przejdzie to realizacja 2018-2020 w tym budowa ogrodu botanicznego. Sama nie wiem jak to ogarnąć ... choć dziś mam 33dc wiec może samo się wyjaśni
@magda1208 ja wierze ze wszystko bedzie dobrze [emoji8]

@kas90 u mnie tj.u @nafoczka lewa jest wieksza od zawsze i od poczatku bylo w niej wiecej pokarmu. Nie dalam rady nic z tym zrobic.

@bea25ta juz tak niewiele dzieli Cie od spotkania z Jagodka. To normalne ze sie martwisz ale bedzie wszystko dobrze [emoji8][emoji8]

@Porzeczka1234 w tym szpitalu co @bea25ta wszyscy tatusiowie kanguruja.
Takze Beatka bierz mezusia,Porzeczus dobrze radzi.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli ze mnie to wogole M ryje ze jeden cycek po sylikonie a drugi z gimnazjum :D zebra tez mam różne :p jak tak myślę to polkule tez :D
Dziewczyny mam pytanie, czy normalne jest ze po Luteinie mam na wkładce takie coś białe jak by właśnie osad po tabletce czy coś złe robię?
Ola tak niestety była ale jest też lutka pod język jak boisz się podrażnień tylko jak dla mnie strasznie gorzka

@magda1208 dziekuje Ci bardzo
@Funia90 dokladnie zaczyna mnie to przytlaczac teraz jakas kulminacja u mnie jest
@Totois30 witaj trzymam kciuki czasami pierwsza strata to przypadek zycze Ci abys doczekala cudu
@dżoł super ze masz plan dzialania to dziala motywujaco kciuki zacisniete
@IIis91 to kiedy wizytujesz?

reklama
Porzeczko praca nad projektem się dopiero rozkreca bo o ile przejdzie to realizacja 2018-2020 w tym budowa ogrodu botanicznego. Sama nie wiem jak to ogarnąć ... choć dziś mam 33dc wiec może samo się wyjaśni

Liluli ze mnie to wogole M ryje ze jeden cycek po sylikonie a drugi z gimnazjum :D zebra tez mam różne [emoji14] jak tak myślę to polkule tez :D

Ola tak niestety była ale jest też lutka pod język jak boisz się podrażnień tylko jak dla mnie strasznie gorzka
Foczusiu!!! Kurcze ale byłoby fajnie :-) [emoji7]

@magda1208 nieustannie o Was myślę. Michalina wycalowana :-*

Do góry