reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 chyba okres dostane albo to pierwsze objawy ciazy hmm. Brzuch mnie boli, glodna jestem i nie mi smierdzi w sypialni pasta do butow ale tak ze zaraz wyjde z siebie- butow w tym pomieszczeniu brak.

A tak serio to meza boli chyba nerka i tak sikrecil ze mnie wybudzil teraz on spi a ja nadrabiam zaleglosci w czytaniu.Wylaczam myslenie o jedzeniu i innych objawach

reklama
@bentula @kas90 tak macie racje myli mi się na pneumokoki dopłacam właśnie 200 zł za szczepienia więc biorę ta "lepszą" a zastanawiam się czy robić te rotawirusy? Pomyślę

@Funia90 tak właśnie chciałam ta 6 w 1 żeby mniej rtęć bylo właśnie w razie mthfr

@bea25ta też bym poczytała tak lubie ale czasu i siły na razie brak

Idźcie spać buziaki

@Funia90, mi w ciazy na bezsennosc pomagalo tylko czytanie ksiazki, po pol godziny znow przysypialam.
Ja wygojona, ale jeszcze plamię, ponoc do 6 tyg nawet mozna. Ciekawa jestem jak bedzie z tymi sprawami :D mam stresa.

@Funia90 no pieknie a ja dopiero teraz wstalam bo na praktyki a musze umyc wloski i sie przyszykowac Moze rzeczywiscie jakas ksiazka na mnoe na orzyklad dziala telewizja od razu ide spac;)

myslalam ze tu nic nie pisalyscie a forum zapchane:p
Milego dnia;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@pixi.nova ja miałam nk wzorowe bo w zależności od szczepień wynik między 9-12 także tutaj nie miałam problemu kochana ten współczynnik jest ważny bo tam jest norma do 2,5 to górna granica a Ty masz 2,6 czy sa to tragicznie wyniki na pewno nie ale można już po tym jednym badaniu zobaczyć że coś tam siedzi u Ciebie w immunologi. Pewnie czekasz,na jakieś wyniki jeszcze one dadzą pełny obraz . Czy encorton u Ciebie da radę nie wiem ja się bałam z samymi lekami więc od razu szczepienia zrobiłam Paśnik na pewno Ci doradzi

@kas90 ja chciałam te szczepienia skojarzone cena to 220 zl u nas oczywiście za jedną dawkę. Rotawirusy też coś koło 200 zl kupuję ale to podobno bez kłucia doustny i właśnie dumam na te pneumokoki decyzję trzeba podjąć jeśli chce pneumokoki to z drugim szczepieniem muszę o tym poczytać i pomyśleć oczywiście , że swoją trzeba kupić ale mąż tu nosem kreci czy to potrzebne sama nie wiem muszę się doedukować a Ty jakie masz zdanie na ten temat? @bentula to mi klinka wbiłaś nie wiem czy robić te skojarzone czy zwykłe szkoda mi mała kilka razy kłuć szczepiłaś na pneumokoki ?

@nafoczka @agatush jak wy szczepiłyście może coś podpowiecie?
@Porzeczka1234 @kas90 @Funia90 ja szczepilam Michalinę szczepionkami na NFZ plus kupiłam na rotawirusy do wypicia. Owszem są 4 wklucia ale Dziecko na prawdę kwili przy nich, a zaraz po się uspokaja. Mnie sama mojaekarka poparła z tymi na NFZ, ale wiadomo, że indywidualna decyzja każdej mamy :-) Nasze Szkraby naprawdę nie będą tego pamiętać. I myślę że to bardziej my przeżywamy te szczepienia niż one, bo nie do zniesienia jest dla nas ich płacz :-*

Tez przewiercilam się cała noc...juz 3 z kolei nie wiem spania nie mam...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez oddam troche swojego snu bo ja w 2 min zasypiam:p maz przyjezdza o 12 a ja dzisiaj jeszcze do pracy bede musiala isc teraz maraton byl bo juz 8 dniowka

reklama
Do góry