reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino bardzo sie boje , że nie będę miała siły walczyć, że nie wytrzymam tego psychicznie :( Ale mam jeszcze trochę czasu niczym zacznę działanie , najpierw badania, potem leczenie , a dopiero póżniej silna i zdrowa walka o największy cud :) Tobie juz nie wiele zostało? Będzie cesarka czy naturalnie będziesz probowac?

@Locja ja chyba przez to , że tyle przeszłam czuje się słabsza.... prawdą jest , że jestem silniejsza bo nie przejmuje się drobiazgami , ale jednak zawsze martwie się o wszystko i wszystkich .... ale to już bedzie mi towarzyszyło zawsze :(

@nafoczka dziękuje za wsparcie, forum na pewno podnosi na duchu po pierwsze człowiek widzi , że nie jest sam , a po drugie jest mnóstwo szczęśliwych rozwiązań :*

@Ilis skarbie nie poddajemy się ....nigdy nie wolno tracić nadziei :* Jak się dzisiaj czujesz? Jestem z
Tobą , wiem jak jest ciężko ...

@roxie dziekuje za wsparcie :)kochana czyli beta w poniedziałek ? trzymam kciuki za pozytywna bete :)

@porzeczka no domyślam się ,mnie na sama myśl paraliżuje strach :( ale jestem z ciebie dumna,że podołałas i dałaś rade :) ja też musze :) Ile Twoja córeczka już ma ?

Madzia co u Ciebie ? Jak brzuszek dzisiaj ? powtarzasz dzisiaj bete? TRzymaj się jakos kochana

reklama
@bea25ta czasami sama siebie nie poznaje...chyba te 3 pozytywy do tej pory i nieudane ciąże sprawiły ze to testowanie jest takie jak wyrok ... czuje ze beda 2 kreski ale kto wie czy się rozwinie czy beta będzie rosła itd .czy znowu się nie powtórzy to już nie te same wrażenia co za pierwszym razem :/ ale trzeba wierzyć do końca ♡ na razie czekamy na Twoją Kruszynke [emoji4]

@nafoczka @Funia90 [emoji8][emoji8][emoji8]

@smerfik88 tak z jednej strony chciałabym byc już po a z drugiej to takie trudne iść kolejny raz, dziękuję [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka nie piszę bo za bardzo nie mam co :( przy sytuacji @magda1208 i @Ilis91 nie chciałabym wyjść na kogoś kto podważa decyzję czy leczenie lekarza więc wolę przemilczeć sprawę, oczywiście całym <3 jestem z wami dziewczyny.
@bea25ta taaaa teraz skaczę w ramach treningu więc nogi mam raczej w innej pozycji bo ja lubię rządzić :D

@bea25ta na koniec to juz chyba wszystko boli:/ ale 4 grudzien blizej jiz dalej[emoji5]

@kas90 dobrze,ze wygojona,ja to mam stresa jak to bedzie przy pierwszym sexiw po porodzie,czy nie bedzie bolu itd.
Forum mnie uspalo[emoji4]godzinke posiedzialam i zasnelam[emoji16]caluski dla Asienki[emoji8]

@Porzeczka1234 dla Zosienki rozniez caluski[emoji8]

@agatush chcialam jej ulzyc dlatego myslam o tym jednym wkluciu[emoji4]buziaki dla Michasi[emoji8]

@roxie123 marsz do spania hehe[emoji4]znam Twoj bol zs Swietami zeszlorocznymi:/ na sama mysl plakac mi sie chcialo a jeszcze testowalam w Wigilie z duza nadzieja

@zosiak o 12 w polodunie czy w nocy?a Ty do ktorej w pracy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I ja Cie doskonale rozumiem, bo każdy chce jak najlepiej dla swojego Maleństwa!!!! I cudownie że chcesz i możesz Asieńki zaoszczędzić stresu i bolu :-* czy to będzie 1-2 wklucia czy 4, stres jest najwiekszy dla rodzica, ale dobrze ze dziecko zaszczepione... Jestem tego samego zdania co @nafoczka - czemu nikt nie mówi ile dzieciaczkow żyje dzięki tym szczepionkami... Wystarczy popatrzeć w statystyki :-*

Kochana pokaż nam domek Asieńki :-)

@magda1208 - tule mocno :-*

reklama
@bea25ta Może powoli zaczyna się .?
@roxie123 Kciuki za bete.
@zosiak Udanego dnia oby praca szybko zleciała.
@kas90 @Porzeczka1234 @agatush Proszę ucałować księżniczki.
@ovli22 @czarna_mala @mała79 @marshia @burczuś @dżoł @marzycielka81 @pixi.nova @bertha Nieustannie wspieram życzę szybkiego zaciążenia.
@bobasek1990 @matulkaa @Maciejka78 Spokoju i nudnych kolejnych miesięcy.
@Destino Kochana spokoju na tej końcówce.
@Funia90 Pozdrawiam

Ja tobie też kochana życzę z całego serduszka aby wszystko było dobrze [emoji173]️.
@llis tobie również [emoji173]️

Siły , nadziei i wiary wam życzę i spokoju .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Do góry