reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 idę w poniedziałek 14dpo zastrzyku...takze jeszcze różnie moze być .
Może Cię zaskoczy i nie przyjdzie ;* ja nie mierze temp jak mierzylam to się stresowalam i robiłam nadzieję bo temp w dniu @ zbytnio nie spadala a ta przylazila...
Teraz mam podejście ze jak będzie miało byc to będzie a jak nie to i tak nic nie zrobię ...
Ale przyznam że bardzo bym chciala tym bardziej że taki świąteczny czas i cała rodzinka z dziećmi w tamtym roku przeryczalam swieta mam nadzieję że będzie inaczej teraz ale to tylko nadzieja

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta szczęśliwego rozwiązania ;* rozumiem ze sie boisz ale pomysl jaki piękny czas przed Tobą będziesz tulić i całować takie malenstwo :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bentula ja odciagałam przy kapieli od samego początku. robiłam to w miare stanowczo ale bez przesady i pokazywały mi pielegniarki w szpitalu. niestety jak lekarz stwierdzi, że jest "ciasno" to sie nie pier...li i zrobi to na raz na siłe, aż może poleciec krew.. to juz wolałam sama :/
@Porzeczka1234 @kas90 ja szczepilam 6w1 plus rotawirusy i pneumokoki. Wiktorowi nie kupowałam bo miał gratis jako wczesniak, ale 6 lat temu Karolowi kupowałam to samo. Ja nikogo nie bede przekonywać, uwazam, że w tym wzgledzie warto słuchać lekarzy co mówią, a nie koniecznie "spanikowanych" rodziców, choc wiadomo, ze różne są przypadki. Prawda jest taka, ze o tym ile dzieci uratowały szczepionki sie nie mówi, zaś o tym, że gdzieś komuś coś się stało krzyczy głośno. to tak jakbyscie miały pretensje o to, ze dziecko ma juz w sobie jakiś czynnik, który może spowodować powikłania... Każda z was musi rozpatrzeć to w swoim sumieniu (juz nie koniecznie sercu :) ) ale tak jak wspomniałam, najlepsza jest rozmowa z lekarzem :)
@magda1208 a ty jak sie czujesz kochana?

@anetkruczek malo Cię :)

@roxie123 kciuki!

@bea25ta na koniec to juz chyba wszystko boli:/ ale 4 grudzien blizej jiz dalej[emoji5]

@kas90 dobrze,ze wygojona,ja to mam stresa jak to bedzie przy pierwszym sexiw po porodzie,czy nie bedzie bolu itd.
Forum mnie uspalo[emoji4]godzinke posiedzialam i zasnelam[emoji16]caluski dla Asienki[emoji8]

@Porzeczka1234 dla Zosienki rozniez caluski[emoji8]

@agatush chcialam jej ulzyc dlatego myslam o tym jednym wkluciu[emoji4]buziaki dla Michasi[emoji8]

@roxie123 marsz do spania hehe[emoji4]znam Twoj bol zs Swietami zeszlorocznymi:/ na sama mysl plakac mi sie chcialo a jeszcze testowalam w Wigilie z duza nadzieja

@zosiak o 12 w polodunie czy w nocy?a Ty do ktorej w pracy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@anetkruczek malo bo ona skacze po mezu i swiece robi a wiesz jakie to trudne pisanie na bb do gory nogami?? Ciekawe czy pamieta o korku z wina.

@czarna_mala zazdraszczam snu. Dobry sen oznacza spokoj-mam nadzieje.

@roxie123 jak piszesz ze masz spokoj do testowania to postaram sie Ci uwiezyc .

imnie tesciowa juz grzyby zasmazyla, kapuste i cebule wiec na obiad pierogi. Chciala grzyby do wigilii zoswic mowie :o nie,nie dawej je bo ja w Wigilie poszcze to teraz moze mnie nawet spuszyc a i tak nikt nie zauwazy

reklama
Do góry