@burczuś mi ten mój obrazek bardzo pomaga, wydrukowałam go sobie i mam w ramce. Kompletnie mnie on nie dołuje bo mysle sobie czasami, ze jeśli tu na ziemi nie bedzuemy mieć dziecka to u góry czekają na nas nasze dwa anioły. Dziś spałam cała noc przy zapalonych dwóch swiatelkach, które dostałam w zeszłym roku na Dniu Palenia Świec, symbolizują one nasze dzieci....
tez mam dziś smutny dzień, zwłaszcza ze mój mąż akurat wyjechał i ciężko mi być samej, bo w takim dniu chciałabym być tylko z Nim.
Wszystkim przesyłam ogromne przytulasy, zwłaszcza
@Oczekujaca123 bo dziś masz podwójnie trudno. Mi jak już minął termin porodu to jakoś się lepiej zrobiło, mam nadzieje, że i Tobie pomoże przekroczenie tej daty.
@Marthi wczoraj z mężem zdecydowaliśmy ze zaczynamy starania od kolejnego cyklu. Psychicznie i fizycznie czuję się kiepsko i potrzebuję się jeszcze ,, ogarnąć”. Całe szczęście ze październik to taki różańcowy miesiąc, dzięki temu się jakoś trzymam... 23 października mija nam rok od straty i mocno mi wróciły wszystkie wspomnienia, nie mam ochoty na przytulanki

ale jak już będę w ciąży to od razu daje znać