reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny switełko do naszych aniołków . :(
A ja z pytaniem m aktów do polecenia lekarza który zajmuje się pacjentkami po poronieniu i da encorton w razie złych wyników z okolic Krakowa ?

reklama
@Hatice jak myślę o dniu dzisiejszym (a też jestem ostatnio dziwnie rozemocjonowana,nastrojowa...a nie jestem w ciąży, bo w 24(!!!) dc dostałam okres...), to myślę o Twoim avatarku. Masz idealny do mojego samopoczucie. Idealnie odzwierciedla chyba jak ja to widzę...

@agatush ja też poproszę, chociaz jeszcze nie kompletuję wyprawki to chętnie dowiem sie na co zwrocic uwagę
@JoannaRak ja tez myslalam ze invitro to pestka dopóki nie zobaczyłam film Private Live na którym ryczalam i smialam się na przemian. Duzo daje do myslenia. Zazdroszczę Ci ze masz już skarba <3

Dzisiaj dzień [*] jestem przekonana, ze mocno nam z góry kibicują i wstawiają sie za nami do Pana Jezusa <33

@Porzeczka1234 Ja też siedzę i ryczę od rana... :(

Dziewczynki dla was wszystkich moc miłości w tym dniu <3

Załączniki

• 15-pazdziernika---dzien-dziecka-utr.jpg
    15-pazdziernika---dzien-dziecka-utr.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 104
@burczuś mi ten mój obrazek bardzo pomaga, wydrukowałam go sobie i mam w ramce. Kompletnie mnie on nie dołuje bo mysle sobie czasami, ze jeśli tu na ziemi nie bedzuemy mieć dziecka to u góry czekają na nas nasze dwa anioły. Dziś spałam cała noc przy zapalonych dwóch swiatelkach, które dostałam w zeszłym roku na Dniu Palenia Świec, symbolizują one nasze dzieci....
tez mam dziś smutny dzień, zwłaszcza ze mój mąż akurat wyjechał i ciężko mi być samej, bo w takim dniu chciałabym być tylko z Nim.
Wszystkim przesyłam ogromne przytulasy, zwłaszcza @Oczekujaca123 bo dziś masz podwójnie trudno. Mi jak już minął termin porodu to jakoś się lepiej zrobiło, mam nadzieje, że i Tobie pomoże przekroczenie tej daty.
@Marthi wczoraj z mężem zdecydowaliśmy ze zaczynamy starania od kolejnego cyklu. Psychicznie i fizycznie czuję się kiepsko i potrzebuję się jeszcze ,, ogarnąć”. Całe szczęście ze październik to taki różańcowy miesiąc, dzięki temu się jakoś trzymam... 23 października mija nam rok od straty i mocno mi wróciły wszystkie wspomnienia, nie mam ochoty na przytulanki :( ale jak już będę w ciąży to od razu daje znać ;)

Kiedyś dawno temu któraś z dziewczyn ze starej gwardii podesłała tutaj piękny wiersz dziecka utraconego do mamy:/ Sens był taki, byśmy nie płakały za nimi...tylko uśmiechały się w myślach do naszych aniołków. @Auri_a , @Porzeczka1234 poprzytulajcie się do swoich okruszków i nie smućcie się:) wogóle wszystkie te, które mają tęczowe dzieci niech ukochaja je dziś wyjątkowo i od nas:)
@Hatice mnie też nie dołuje :) Piękny jest.

reklama
Do góry