reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Troszkę nie zaglądałam tutaj i miałam do podgonienia jakies 1023 posty ;) ehh dziewczyny :)
Witam nowe koleżanki... Za staraczki wielgachne kciuki, aby nowy rok było pasmem tylko szczęśliwych 2 kresek!
Apolinka wielkie gratulacje! Witaj Adasiu na świecie ;)
Esperanza ciagle o Tobie myśle... Juz tak bliziutko.
Doris, nafoczka tyle radości jakże ten czas leci. Bardzo mnie cieszy taki obrót sprawy ;) !
Lumia jestem zdania, ze skoro ta Dziecinka ma taka sile walki to musi to mieć po mamusi. Bardzo wierze, ze boża łaska Was nie opuści i będzie to kolejny Cud ! Nie poddawaj sie!
Nut4nut, Iris, Ewcia co tam słychać u Was?

Alusia
Serdeccznie Ci dziękuje za Te słowa! Wiele dla mnie znacza!

Strawbelka - jeszcze nic straconego;)

Arda, Susana
&&&&&&

Doris, Nafoczko
Nasze ciężaróweczki:*

Dziewczyny i ja chciałam zyczyć Wam samych wspaniałości w Nowym Roku. Sił do walki, wytrwałosci i niech się spełni kazdej z Was to marzenie, które ukryte jest na serca dnie:*

Dziękuje za wsparcie, rady, czasami mobilizujące kopniaki;) Dziękuje,że jesteście:* !!!!

Ja też już jestem z życzeniami .

Żeby ten przyszły rok obfitował w same radosne chwile , żeby nadzieje się spełniły i dzieci zdrowe porodziły .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyjemnego szumu w głowie, wygodnego miejsca w rowie. No i morze jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą, Cię nie olał idąc drogą. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku.

reklama
Do góry