reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka mój brat miał operacje przy której miał znieczulenie miejscowe i jak podniósł głowę (bo nikt mu nie wspomniał ,że nie wolno) to tydzień cierpiał z bólu. Oby Cię to nie spotkało.

Ewcia na usuwanie masz leżeć 3dni?

malinowa NK poza normą ale tylko trochę więc nie ma tragedii,mi lekarz mówił, że najważniejszy jest poziom aktywności a u Ciebie nie widzę takiego wyniku.
test limfocystyczny ujemny znaczy tyle, że możesz byc szczepiona, ja mam pozytywny wiec nie moge byc szczepiona.Kilka parametrów masz powyżej i poniżej normy ale to już musi Ci lekarz zinterpretować bo ja aż tak się nie znam.
Martha jak plamiłam to odstawiłam luteinę dopochwową i zwiekszyłam duphaston do 4 na dobę i starałam się dużo leżeć. Najwięcej plamiłam po nocy z rana.

Agnieszka u mnie z plamieniem jest odwrotnie bo plamie raczej wieczorem. Teraz pokazala sie żywa krew. Troche na wkladce i znowu brąz. Dubr kazał mi zamiast jednego dupka dołożyć luttagen 200 mg a wieczorem dalej 3 lutki. Chyba sama nie będę kombinować. Dzisiaj leżałam caly dzień nie licząc badania i odbioru corki z przedszkola a to raptem 15 minut. Później ciągiem lezalam i nagle krew... nie wiem o co chodzi skąd to krwawienie. Wizyta dopiero w poniedziałek. ..

Agnieszka u mnie z plamieniem jest odwrotnie bo plamie raczej wieczorem. Teraz pokazala sie żywa krew. Troche na wkladce i znowu brąz. Dubr kazał mi zamiast jednego dupka dołożyć luttagen 200 mg a wieczorem dalej 3 lutki. Chyba sama nie będę kombinować. Dzisiaj leżałam caly dzień nie licząc badania i odbioru corki z przedszkola a to raptem 15 minut. Później ciągiem lezalam i nagle krew... nie wiem o co chodzi skąd to krwawienie. Wizyta dopiero w poniedziałek. ..
A bierzesz Acard albo heparyne?

ja mialam podobnie i mialam krwiaka musisz lezec

reklama
Do góry