dżoł
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Dorisku, że pytasz. @ przyszła dzisiaj. Brzuch boli strasznie od wczoraj i się napina.Hej
Agnieszka super wyglądasz! Oj ja juz bardzo tęsknię za moim brzuszkiem, który teraz wygląda tak
Zobacz załącznik 764697
Kwiatuszek, będzie dobrze, najważniejsze że jesteś pod opieką w szpitalu. Który to tydzień u Ciebie?
Asia, przyszła spóźniona @? Jak się czujesz?
Beata, Fondie która z Was testuje pierwsza?
Susana, @ się skończyła? Jak się czujesz?
Buziaki dla Brzuchatek i Staraczek!!!
Nafoczka, a Ty gdzie?????
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Kwiatuszku wszystkie rozumiemy Twoj strach,ale musisz byc silna i wierzyc,ze bedzie dobrze bo bedzie [emoji8][emoji8][emoji8]Jestem. Grzecznie leżę. Śluz mam taki zabarwionym na jasno pomaranczowo ciemno żółty. Usg mi robili w nocy wiec juz dzis nie robili. Ale pielęgniarka spr mi tetno co prawda nie chciala bo maja słaby sprzęt a ze jest dopiero 12/13 tc nie za bardzo sie jej widział. Ale w koncu zaczęła szukac i znalazla.
Dziewczyny tak bardzo sie boje![]()