reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Teczowa, moze tak jak pisze Nafoczka, te dzisiejsze sa wadliwe.
Powtorz jeszcze jutro, trzymam kciuki&&&&&&&&&&&

Bertha, podejrzanie ciemne te Twoje testy owu[emoji6] widac ze dzisiejszy ciemniejszy. Chyba cos jest na rzeczy[emoji6]
Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane moje :* dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Są dla nas dużym wsparciem. Jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa. Muszę się trochę zdystansować i na nowo wszystko sobie w głowie poukładać.

Tęczowa... może spróbuj jeszcze raz, dla pewności

Tęczowa żebyś tak bete zrobiła!!!
Destino uda się i Tobie bardzo Ci kibicuje!!
Agnieszka co u Ciebie!?!?
A mnie ciągle pobolewa brzuch, zobaczymy co z Tego będzie:( Też macie takie tępe igły w tych zastrzykach!?! Moje są straszne i mam już siniaki:(

Ostatnia edycja:
fondi ja wyszukałam w godle ''suwaczki fajna mama'' tam pisze co i jak i skopiowałam i wkleiłam u nas na ''sygnatura''
Avita mi czasem się trafią tempe też ,boli jak cholera
Ja popołudniami tak zle się czuję ,że leże jak beta..
Gabiś kochana jak u ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zaczelam ll trymestr czyli 14tc i detektor em coraz dłużej mi zajmuje znalezienie tetna i znów się boje niech już ten kwiecień będzie bo zwariuje

Do góry