reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kazda z nas jak ma juz wolne na zachodzenie przychodzi strach i blokada. Ja tez zachodzilam ww kazdym pierwszym cyklu no raz w drugim . Tym razem byl to piaty cykl.
Straszne jest to czekanie na kreske na tescie na objawy, ale nie mozna sie napinac. @burczuś ty wiesz i nadal masz widze napinke. No nie widze ale juz w krzakach , krzaki tez sa dobre na uwolnienie i glowy i na seks tez. Nadchodza wakacje wrzuccie tche fantazji w to robienie dzieci! W lesie na borowkach, po ognisku ja wam podpowiem bo samej marzy mi sie szalenstwo.

Ostatnio widze ,ze dr P troche gasi wiare w naturalne ciaze, tu u Ciebie @matulkaa u mnie tez dobrze ,ze ja nie bylam nigdy jakos zdyscyplinowana i nie pojechalam do Debicy na zakonczenie ciazy. Kurde no!!! Mam ogromny żal. @Destino tez nie powinna byc w ciazy, wiec....oj gdyby mi sie chcialo do niego przejechac to pokazalabym mu ze troche rozpedza sie z tym ivf. I gasi w dziewczynach nadzieje.

Witam się ze wszystkimi z ranka :-)
@magda1208 ja od prawie dwòch tygodni jestem na immunosupresantach i od tego czasu walczę z infekcjami masakra jakaś.......jeszcze półtora tygodnia i odstawiam leki, potem powtorka LCT i zobaczymy jaki wynik. W lipcu mam też histeroskopie (szczerze troche sie stracham bo to na żywca:confused:)
A ty juz testowałaś? @burczuś @bertha @roxie123 za dwie porzadne kreseczki , ktos jeszcze testuje? @matulkaa super przyrost bety, @Destino piękne masz to zdjęcie kropka , ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze i sie trzymacie. @Funia90 dobrze ze u ciebie mniej plamien.

Roxie, sikalas?
Ja mam biało chyba. Bo ja tu sobie już wyobrażam kreskę [emoji23]
No nic, nie tracę nadziei, jutro znowu siknę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Roxie, sikalas?
Ja mam biało chyba. Bo ja tu sobie już wyobrażam kreskę [emoji23]
No nic, nie tracę nadziei, jutro znowu siknę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Berta
Pokaż test
Może tam coś widać jednak ?

Ja zaraz na badanie u ordynatora ide ...Już mnie psiocha boli na samą myśl
.Skurcze mam dużo słabsze wyspałam sie dzisiaj całą noc .
Człowiek jak zmuszony do leżenia to i poprawa jest .
Całuski

Berta
Pokaż test
Może tam coś widać jednak ?

Ja zaraz na badanie u ordynatora ide ...Już mnie psiocha boli na samą myśl
.Skurcze mam dużo słabsze wyspałam sie dzisiaj całą noc .
Człowiek jak zmuszony do leżenia to i poprawa jest .
Całuski

Kciuki za badanie!!

To jest zdjęcie w pierwszych 5 min
1497598113-aaaaaa.jpeg

To po pół godzinie
1497598159-aaaaaa.jpeg

Wg mnie to nic nie jest. Jutro z pewnością będzie biel vizira.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha trzymam jeszcze mocniej kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji5]
Susana polez grzecznie i będzie super [emoji8]
Mala79 a zazywasz może coś osłonowego np lacibios femina? Może warto.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry