reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Oł noł....

Jak Ci dam buziaka bedzie ok? [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no ok [emoji173] [emoji23] nie zadzieraj ze scyzorem [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@Liluli ale stres. Tez mielismy pidobnie az ABS sie wlaczylo wiec wiem o czym piszesz. Trzymaj się kochana :*
@kas90 tez bym do gin napisala/zadzwoniła
@bea25ta wierzę że dopielas swego :D
@bertha jak się czujesz?

Dziewczynki brzuszki się będą zwalniać :D łapać :3

Ja się czuje rewelacyjnie :) bardzo się cieszę po histero. Oby wynik tez wyszły ok i zaczynam antykoncepcję i po niej stymulka!

Liluli, jejku, biedna.. dobrze ze z wami wszystko dobrze. Trzymajcie się tam!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czarna jak to było? Czym różni się Warszawianka od Slazaczki? :D :D :D scyzarze :p
Hahahah a ja wiem a ja wiem [emoji23] ale nie będę tu pisać, żeby nikogo nie obrazić jak ktoś dowcipu nie zrozumie [emoji1]

Foczuś, a czemu Ty jeszcze nie śpisz? [emoji15]

Ja zmykam, a na koniec dwuznaczny mem, jak to czasami można pokrętnie zrozumieć czyjeś dobre intencje [emoji6]

Dobranoc [emoji8]
ed0e65314c1fdb72dc8a467e048d1cd5.jpg

Teczowa gratulacje.

Bertha dobrze, ze juz po.

Liluli dobrze, ze u Was w porzadku.

Czy przy zastrzykach w heparyny robie cos zle bo boli mnie strasznie przy podaniu? Niby wszystko robie jak na filmiku

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko tak jak wcześniej pisałam, lepiej wcześniej psiknąć ;) zanim zaczną się objawy

@beri123, @lamia78 co u Was? @Avita a co tam u Ciebie? :)

Hehe, ja mam objawy non stop:D Tylko to co wczoraj to mi się pierwszy raz przytrafiło;p

@marzycielka81, spróbuj wyszukiwać takie najmiękksze miejsca i bardzo powoli wpuszczać. Jak wbijasz i już boli, to zmieniaj miejsce. Mnie na udach czasem boli, czasem nie, to chyba zależy jak zbudowana jest tkanka w jakim miejscu, więc to może zależy indywidualnie. Mnie pierwszy zastrzyk też bolał, a potem już nie. I nie uwierzycie, ale mniej mnie boli jak nikogo nie ma w pokoju :p A boli Cię przy wbijaniu czy przy wpuszczaniu szczypie jakby?
Tęczowa, suuuuper! Gratulacje:*:*

reklama
Do góry