@magda1208 cykl znowu do dupy. Jesteśmy na urlopie i becze od rana nie wiem co jest grane. Trzymam kciuki za ciebie

reklama

U nas dzisiaj jest tak gorąco że prawie się rozpłynęłam  współczuję wszystkim dziewczyną które noszą duże brzuszki takie upały to musi być udręka...
 współczuję wszystkim dziewczyną które noszą duże brzuszki takie upały to musi być udręka...
@kas90 robię te sałatki z Twoich przepisów i są wspaniałe <3
@Porzeczka1234 gratuluję wizyty to wspaniale że dziewczynka jest taka duża :*

@kas90 robię te sałatki z Twoich przepisów i są wspaniałe <3
@Porzeczka1234 gratuluję wizyty to wspaniale że dziewczynka jest taka duża :*
Funia90
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 gratuluje duzej corci[emoji5][emoji5][emoji5]
Nawet mi nie mow o tej temperaturze ehhh,a w mieszkaniu mam prawie 29 stopni ,maskara jakas .
@nafoczka porzeczka dobrze radzi,odczekaj troszke[emoji4]
Jeju co to za guzek ,mam nadzieje,ze to nic powaznego:/
Dziewczyny dostalam wyniki sa troche zawyzone ,rzucicie okiem?
D-dimery 576 (0-500)
Aptt27,87 (25,9-36,6)
Fibrynogen 4.01 (1.8-3,5)
Mam cisnac lekarza o wyzsza dawke heparyny? Skierowanie do hematologa czy cos innego?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nawet mi nie mow o tej temperaturze ehhh,a w mieszkaniu mam prawie 29 stopni ,maskara jakas .
D-dimery 576 (0-500)
Aptt27,87 (25,9-36,6)
Mam cisnac lekarza o wyzsza dawke heparyny? Skierowanie do hematologa czy cos innego?
Porzeczka1234
@Funia90 ja mam d-dimery 690 a norma do 500 i dziś Pani dr powiedziała że jest ok i w ciąży nie należy się przejmować do 2000 później należy wieksze dawki dać fraxi zobaczymy co jutro powie Malina. Ale co ciekawe powiedziała że schodzimy z luteiny bo d-dimery rosną więc jednak progesteron zageszcza krew. To tyle info medycznych na dziś
Chce mi się sernika na zimno od @Destino ale nie będę po nocach robić zresztą składników nie mam

Chce mi się sernika na zimno od @Destino ale nie będę po nocach robić zresztą składników nie mam
oo, ja tez mam rocznice 12-go wrzesnia!tylko ze w tym roku drugą

Berciochu ja też 12- ego tylko 8 - leci ten czas
Ja wczoraj wieczór o 20 pojechałam na szpital. Mój syn zaczął wymiotować, było mu zimno , parował z upału, nie mógł zrobić siku ani kupki. Balam się ,że ma początki udaru bo spędziłam z nim 4 h w basenie na słońcu. Na szczęście to była jelitówka , badania wyszły ok i dziś wyszłam na żądanie bo bałam się ,że coś gorszego jeszcze złapiemy.
@Porzeczka1234 Ja w te upały to bez moczenia nóg w basenie nie daje rady. Nawet malować się zaprzestałam bo po 10 minutach wszystko spływa. Ja już chce ochłodzenia. Poszalałbym po sklepach polowałabym na okazje w ciuchlandach a tu dupa blada z domu nie wychodzę , gotowanie to ostatnie rzecz którą robię ,bałagan w domu - ja chce już ochłodzenia

@anetkruczek, to się cieszę 
Jak będziesz chciala przepis na jeszcze którąs z listy to pisz na 2gim wątku
@Czajak, a co z cyklem nie tak? Czy chodzi o to, ze @ przyszla?

Jak będziesz chciala przepis na jeszcze którąs z listy to pisz na 2gim wątku
@Czajak, a co z cyklem nie tak? Czy chodzi o to, ze @ przyszla?
magda1208
@Porzeczka1234 Kochana cieszę się , że mała rośnie i ma się dobrze.
Cykle mam rozregulowane bo ostatnio to 28 dc miesiąc wcześniej 32 dc.
Owulację miałam w weekend nie wiem dokładnie jaki dzień czy był to piątek,sobota czy niedziela.
@Czajak Kochana nie płacz bo to nic dobrego nie wniesie spotęguje stres i rozreguluje organizm . Wiem , że łatwo powiedzieć trudniej zrobić lecz musimy mieć siłę do dalszej walki . Nasze organizmy potrzebują więcej czasu na przyjęcie dzidziusia. Ciesz się urlopem i mężem .
Każda z nas ma czasami dosyć i ciężko nam dostrzec pozytywne aspekty. Musimy jednak być silne mieć wiarę i nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda.
@Nafoczka Powodzenia w powrocie do pracy.
My świętujemy 9-rocznicę. Razem jesteśmy już 20 lat.

Owulację miałam w weekend nie wiem dokładnie jaki dzień czy był to piątek,sobota czy niedziela.
@Czajak Kochana nie płacz bo to nic dobrego nie wniesie spotęguje stres i rozreguluje organizm . Wiem , że łatwo powiedzieć trudniej zrobić lecz musimy mieć siłę do dalszej walki . Nasze organizmy potrzebują więcej czasu na przyjęcie dzidziusia. Ciesz się urlopem i mężem .
Każda z nas ma czasami dosyć i ciężko nam dostrzec pozytywne aspekty. Musimy jednak być silne mieć wiarę i nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda.
bertha
Haha, ale numer!Berciochu ja też 12- ego tylko 8 - leci ten czas
Dobrze ze u to nie udar i ze jesteście już w domku! Pijcie dużo wody!
Jutro znowu sikam.. już się doczekać nie mogę!!
reklama

Funia mi do 1000 mówiła ze jest ok. Myślę że nie ma co się stresować.@Porzeczka1234 gratuluje duzej corci[emoji5][emoji5][emoji5]
D-dimery 576 (0-500)
Aptt27,87 (25,9-36,6)
A co do pracy to tak jak pisałam, rozmowa była po dobroci i chciałam sprawę załatwić bo wisi bodajże od kwietnia i juz za długo mnie gryzie. Teraz nie będę robić nic więcej. Czas pokaże a mi jest jeszcze ciężej ze aż tak bardzo można być nieszczerym...
Koniec!
Madzia 20 lat wow@Porzeczka1234 Kochana cieszę się , że mała rośnie i ma się dobrze.
@bertha mega kciuki !!@ :*
@bea25ta o jej dobrze ze juz ok. A co ostatecznie mu bylo ?

Podziel się: