reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala to ja tak teraz mam nie będę za dużo sprzątać bo może...a mi się często przeczucia sprawdzają .

Wiesz im może o to chodziło żeby nie było krwotoku jak będą wyrywać. Często te babeczki w poradniach są takie wredne też...duzo im się nie chce

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@czarna_mala to ja tak teraz mam nie będę za dużo sprzątać bo może...a mi się często przeczucia sprawdzają .

Wiesz im może o to chodziło żeby nie było krwotoku jak będą wyrywać. Często te babeczki w poradniach są takie wredne też...duzo im się nie chce

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To leż i pachnij jak masz przeczucie ;)
@czarna_mala, traciłaś ciąże na lekach? Próbowałaś z żelaznym zestawem? Diagnozujesz się immunologicznie? Masz tyle strat co w stopce czy rzeczywiście 7? :( Wybacz gąszcz pytań,ale kojarzę historię większości naszych Dziewczyn,a Twojej nie :*
Mam 7 strat za sobą, próbowałam 3 razy na żelaznym, leczę się u Paśnika, oprócz tego czekam na regenerację endometrium estrogenami i jak wszystko będzie ok, to w styczniu podchodzę do crio :) stopka chyba nieaktualna, bo ja piszę z tapatalka ponad 2lat i nie wchodzę na laptopa, żeby zmienić podpis ;)
Aaa i chyba najważniejsze, tracę ciążę w 5tc, nigdy nie widziałam kropeczki na usg :( moja najwyższa beta to 868 :(

Zmykam spać, bo rano idę skonsultować moją krzywą cukrową i insulinową u endokrynologa, dobrej nocki [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Destino w tym tygodniu zamawiam rzeczy do torby,nie ma co[emoji4]
Dzis kupilismy monitor oddechu,bujaczek i lusterko do patrzenia na mala podczas jazdy aaa i mate edukacyjna[emoji4]

@nafoczka zycze zebyscie nie wstaly razem[emoji4]

@roxie123 jeszcze tylko tydzien do twstowanka[emoji4]
Ooo musze jutro przeczytac artykul,znaczy dzis[emoji14]

@anetkruczek to zycze „wpadki” hehe

@magda1208 ja mialam raz usg dwa razy w jednym dniu i w ciagu jednego tyg z 4 razy.
Malutkiej nie zaszkodzilo,ja tylko nie sluchalam serduszka do 12 tyg,taka moja decyzja.
Kciuki za jutro kochana[emoji8]

@marzycielka81 no prosze,dobrze,ze sie odwazylas[emoji4]

@czarna_mala wierze ,ze nowy rok bedzie tym szczesliwym,mam takie tam swoje przeczucia ale nic nie mowie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 to nakupiaś tego :). Który dokladnie masz tydzień. Ja z torbą czekałam ale fakt że rzeczy do niej miałam kupione koło 36 tygodnia

@czarna_mala ja życzę również aby nowy rok byl szczęśliwy i zeby fasolka mościła sobie gniazdko u mamy

@anetkruczek to abyś wpadła :)

@magda1208 na pewno usg nie zaszkodzi. Jestem z Tobą czekam na same dobre wieści.

Ja oczywiście godzinę karmiłam na początek mała zjadła 90 ml sciągniętego mleczka ale oczywiście bylo mało i jeszcze cysia ja się zastanawiam czy to normalne , że ona tak dużo je. Z jednej strony się cieszę a z drugiej czy aby się nie przejada. I teraz skamli w łóżeczku zamiast spać i ja też chodź w drugim pokoju spać nie mogę póki ona nie zaśnie.

@Funia90 to nakupiaś tego :). Który dokladnie masz tydzień. Ja z torbą czekałam ale fakt że rzeczy do niej miałam kupione koło 36 tygodnia

@czarna_mala ja życzę również aby nowy rok byl szczęśliwy i zeby fasolka mościła sobie gniazdko u mamy

@anetkruczek to abyś wpadła :)

@magda1208 na pewno usg nie zaszkodzi. Jestem z Tobą czekam na same dobre wieści.

Ja oczywiście godzinę karmiłam na początek mała zjadła 90 ml sciągniętego mleczka ale oczywiście bylo mało i jeszcze cysia ja się zastanawiam czy to normalne , że ona tak dużo je. Z jednej strony się cieszę a z drugiej czy aby się nie przejada. I teraz skamli w łóżeczku zamiast spać i ja też chodź w drugim pokoju spać nie mogę póki ona nie zaśnie.
Porzeczka Moja też tak ma.... Tylko wieczorem. A jakby Zosia Ci się przejadala to by Co ulewala, wymiotować albo się krztusila :-* spokojnie, wszystko jej się wyreguluje :-=

@Porzeczka1234 nie dziwie sie ,ze nie mozesz zasnac,bede miala to samo[emoji4]
Takie ma potrzeby to niech wcina[emoji5]
Ja mam 31 tydzien,ale ja w goracej wodzie kapana w tym tyg zamierzam kupic juz prawie wszsystko bo jeszcze prezenty na glowie,zmieniamy lokal pod dzialanosc i tam musze wybrac wszystko od podlog po meble i generalnie na budowe tez kilka decyzji takze mam sie na co decydowac[emoji4]
Dziewczyny nie mam spania,po 1 nje spalam a o 5,50 sie obudzilam[emoji14]

Dzien dobry ;) ja za nie dlugo uciekam na praktyki dzisiaj caly dzien mnie w domu nie mado 22
@roxie123 to ja jestem jakas inna krwi igiel a nawet rozwalonych wnetrznosci sie ani nie brzydze ani nie boje natomiast boje sie bolu po wyrwaniu ja dalej odczuwam ta rane po wyrwaniu tej drugiej ósemki zostaly mi jeszcze dwie gorne ale kedna jeszcze sie nie wybila. Jesli Ci kalczy dziasla to pomysl o jej wyrwaniu 8 sa felerne ja sie meczylam 3 lata a i tak mi nie wyrosla nie miala miejsca z tylu mislam takie kieszenie gdzie zbieraly sie rezztki jedzenia i czesto do stanow zapalnych dochodzilo teraz msm spokoj ja od zebow wlasnie zaczelam. A caly zabieg wyrywanoa sobie podgladalam w okularkach Pani doktor:pmam nawet tego zeba byl zakrzywionyo 90 stopni.
@czarna_mala ja na okres leczenia zebow nie przyjmuje acardu
@Funia90 oddaj mi troche Twojej bezsennosci ja ostatnio na siedzaco spie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry przy poniedziałku:)
Zawsze w weekendy oszczędzam swoje oczy od neta,a Wy jak na złość piszecie i piszecie:) I jak tu Was nadrobić;)
@magda1208 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.
Nie wyhaczyłam,czy jeszcze któraś wizytuje?
A u mnie bardzo dziwna sytuacja. 7 dc i ja nadal plamię. Nigdy tak nie miałam. Cholerka martwię się:/
Miłego dnia kochane;*

Ostatnia edycja:
Kochane nie śpie stres robi swoje zaliczyłam toalete mam złe przeczucie oby tym razem było inaczej .
W nocy znowu bolały jajniki i plecy. Wiem jedno nie zależnie od tego co się wydarzy walczę dalej.

reklama
@magda1208 jestesmy z Toba[emoji8]ja tez zawsze zaliczam toalete ze stresu:/
Na ktora idziesz?
@zosiak ja nie wiem jak dzis dam rade[emoji15]tym bardziej ,ze po wszystkich obowiazkach na 19-21 szkola rodzenia

Do góry