reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova no nie wiem czy nie trzeba by było co najmniej dwóch tych obwarzanków <3

A ja was chyba zaskoczę ale o Malinowskim to tak z hmm 70% lekarzy w Polsce uważa :szok::szok::errr:

Dodatkowo ja naprawdę zauważyłam że co pacjentka to opinia :D ja już widziałam rozbieżność innego immunologa co do wypowiedzi na temat leczenia więc z nimi chyba już tak po prostu jest :D

@marshia a on na te Twoje plamienia nie zaproponował Ci jakiejś antykoncepcji żeby wyrównać te okresy teraz ?

reklama
@roxie123 Kochana nie odniosę się do postu.Jestem pacjentką Maliny i jak widzisz pomimo tego co mnie ostatnio spotkało zostałam . Na chwilę obecną nie jestem w stanie powiedzieć czy to dobry wybór .
Nie mniej jednak doświadczenia i ogromnej wiedzy nie można mu odmówić. Przyjeżdzają z całej Polski i nie tylko osoby po inv.

@roxie123 a może zadzwoń do Gawlika i zapytaj czy on się zna coś na rzeczy bo on ma w ofercie „niepłodność”, jest ordynatorem w Dębicy i dodatkowo w Rzeszowie w zoz1 i prywatnie w podgrodziu.

Mi po 1 poronieniu jak pojechałam do niego,ze takie sytuacje to nie są przypadki tak jak gin zwykli twierdzą... powiedział,ze on swoim pacjentkom zleca oddawanie pozostałości do badania-mimo ze są drogie,zawsze coś wnoszą. Jak pytałam o mthfr to nie mydlił mi oczu,ze to nie ma znaczenia -powiedział,ze kobiety z tym mogą częściej ronić...
Innych inf na razie nie posiadam bo mi zlecił: hormony,glukoza,antytpo,anty tg,ca125,amh,homocysteina, ana1,p/c kardiolipinie,p/c plemnikom,wit d,leiden,mthfr i pozostałe wyszły ok

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale ja się z Wami zgadzam ... po prostu sam mi uświadomił że nie ma pojęcia o dalszym leczeniu i tyle .
Zostanę tylko do czasu az zakończę ta ciążę i tyle więcej nie pójdę [emoji4]
@olaa90 dzięki [emoji4] ja muszę isc do kogoś sprawdzonego ale juz z ciąża rozwinięta więc mam dużo czasu na szukanie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pitole ale mnie wkręcacie xD jutro moje imieniny takich prezentów raczej nie dostaje [emoji14]
Ja leki odstawiłam już wczoraj

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek to miód na moje uszy.. bo tez dostałam na niego namiary we wrześniu jak do Przybycienia nie było mowy o wizycie do końca roku ehh...
aktualnie jestem w6tc z hakiem i mam nadzieje,ze dzięki doktorkowi pojawi się zarodek...

reklama
Do góry