reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo bardzo się cieszę, że wszystko dobrze, akurat jestem w trakcie leczenia u Maliny i wszystkie takie historie sprawiają, że płaczę ze wzruszenia choć Was nie znam i jestem tu nowa :) czasami się rozglądam na poczekalni i zastanawiam, czy nie się siedzi tam któraś z Was :)
@magda1208 bylam dziś u endokrynologa i nawet się zapytałam jak z ta nadczynnością ciąży. Mówiła, ze może być od bhcg lub encorton jeśli bierzesz. I ze ,, kolezanka „ nie ma się martwić bo nadczynność nie jest taka niebezpieczna.... ale wiem co czujesz, ja nie potrafiłam samochodem wrócić do domu jak się okazało ze tsh za wysokie :/ jest taka piekna modlitwa Jezus Ty się tym zajmij. Czasami niestety nie jesteśmy w stanie nas wszystkim mieć kontroli, jak się to nie udaje to po prostu trzeba sobie odpuścić i nie zamartwiać się tak. Moja endokrynolog mówi ze gdyby takie malutkie wahania miały od razu wpływ na ciąże to by prawie zdrowych ciąż nie było :) nie wiem czy to pociesza.... trzymam kciuki i myske ze jutro po wizycie poczujesz ulgę.

Dziękuję bardzo za informacje.
Znam tą modlitwę to jest akt osbistego oddania Jezusowi napisany przez ojca Dolindo który dużo wycierpiał w życiu miał bardzo złego ojca.
Ja bardzo dużo się modliłam przed ciążą.
Teraz bóle odbierają mi dosłownie chęć i siłę i jest mi przykro .
Modle się do św. Rity i Gerarda oraz Jana Pawła II. Odmawiam też czasami litanię do św.Dominika i różaniec oraz koronkę.
Na początku odmawiałam nowennę pompejańską ale jak przyszły bóle i plamienia nie byłam w stanie.

reklama
@magda1208 to ja wieksza fabryke zajadam. Stad ciezko mi sie rozstac z cukiereczkami.
Ja tez ten Acard 75 chociaz prof znowu kazał wrócić do 150 ale sie boje
@Hatice jestes u jednego z najlepszych lekarzy w Polsce. Jak nie on to kto ma pomóc? :)

@Maciejka78 tez nie ogarniam ze to juz chociaz jak przyszłam juz bylas brzuchatka to @matylda23 zaczynala ale to leci no jak nie wiem:) rowniez 3 mam kciuki za jak najlepciejsze wszystko:* @iveo Ty to sie nic nie chwalisz:D juz po genetycznych! Gratki:* ja mam za tydz w pt i juz sie zaczyna stres...trzymajta kciukasy plis..

Będzie dobrze czujecie się dobrze to i z maluchami wszystko dobrze.

reklama
Do góry