reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 witaj. Widze że nie łatwo mialaś. A powiedz ty po leczeniu gdzie? Szczepilas sie gdzies?

@basiawol ja się nie szczepilam. Chodze do Pani dr Rajtar. Jestem na encortonie 20, euthyroxie,neoparine 0,4 , akard, duphaston i witaminach metylowanych. U mnie mrl ok 10 procent i dwóch lekarzy stwierdziło że wystarcza sterydy. Póki co ciąża rozwija się bez zarzutów. Pani doktor zadowolona

reklama
@smerfik88 bardzo się cieszę :) I po cichutku ale za to mocno zaciskam kciuki:) Rozumiem strach przez pełną radością. Myślę jednak że jeszcze chwilka i będziesz mogła cieszyć się coraz bardziej:)
A co u mnie.. nic :) urlop za pasem:) i spotkanie z forumowymi dziewczynami w sobotę :) I tam może coś mnie dziewczyny nastawią na tory,ze będzie mi się chciało zaś chcieć ;)

@smerfik88 bardzo się cieszę :) I po cichutku ale za to mocno zaciskam kciuki:) Rozumiem strach przez pełną radością. Myślę jednak że jeszcze chwilka i będziesz mogła cieszyć się coraz bardziej:)
A co u mnie.. nic :) urlop za pasem:) i spotkanie z forumowymi dziewczynami w sobotę :) I tam może coś mnie dziewczyny nastawią na tory,ze będzie mi się chciało zaś chcieć ;)

@burczuś to spotkanie na pewno dobrze ci zrobi i cię dziewczyny odpowiednio ustawia.... No strach jest normalny po takich po takich przejściach..... gdzieś w głębi serca czuje że musi być dobrze i że muszę w to wierzyć...podobno pozytywne nastawienie to połowa sukcesu ....

Witajcie moje kochane dziewczyny... długo mnie nie było.... odpoczelam i wracam .. najpierw po krótce co u mnie. Jestem w 10 tc. Udało nam się zajść od razu.. Czekają mnie teraz badania genetyczne których mega się obawiam Ale wierzę że musi być dobrze..jakoś ciążę przechodzę sama.. mało o niej rozmawiam bo się boję. Bardzo bym chciała się nią cieszyć tak na 100 prpcent

@matylda23 kochana wiesz jak mocno ci kibicowalam i bardzo się cieszę że córeczka jest już z Tobą... mega radość... i wiem że baby blues minie ,mała zacznie przybierać o wszystko się po układa

@magda1208 gratuluję i cieszę się że jesteś już tak daleko ...u Ciebie dziewczynka będzie?

Która jeszcze w ciąży?

@burczuś co u Ciebie?

Tak

reklama
Do góry