reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anna_kat mozesz brac takie witaminy przed ciaza czy na 1 trymestr tam zawsze jest jod
@olaa90 kaszel trzeba hamować bo się tam wszystko podrażnia
Dużo pij ciepłego, tabletki nawilżajace gardlo, inhalacje z soli kuchennej - jak pare dni nie przejdzie mozna isc po inhalacje ze sterdydu

reklama
Syn i mąż też !
@Zzzzzz aaa juz wiem, wiem ktora to. W szpitalu zajmował sie mna jej maz, albo ojciec [emoji14] (swoja droga cudowny czlowiek, tyle czasu ile on mi poświęcił w tym szpitalu i rozmow to chyba nigdy z czyms takim sie nie spotkałam, do tego ogromna wiedza) i syna tez mialam okazje poznac, ale tu juz mam mieszane uczucia.... wiec @Porzeczka1234 ma racje cala rodzinka pracuje :)
To jakby cos bylo nie tak u mojej to wiem do kogo uderzyc. Dzieki ;*
Pierwsze slysze, zeby nie laczyc magnezu z lekami zakrzepowymi.. ;/ przeciez chyba wiekszosc z dziewczyn tutaj tak robi
Hmm...

@Porzeczka1234 haha dokładnie :D
@Marthi raczej domowe sposoby, tak jak @iveo pisze. Moja rodzinna tez tak mówiła, tym bardziej ze gorączki nie ma. @maa821 clexane ukryty, na niego wczoraj nie dostałam recepty. Zapasy mam od jednej dobrej duszy z forum <3 @anna_kat wizyta w przyszły piątek, jeśli wtedy nie będzie zarodka to wiadome jak to się zakończy... będzie to 6tydz

@olaa90 ja polecam *spam* syrop na chorobska w ciazy, mnie pomogl nie raz.
@Oczekujaca123 malo tego nie powinny zazywac duzych dawek osoby, które maja problem z tarczyca i nerkami. Ja mam to i to :p nie to nie jest śmieszne nie wiem czemu sie podsmiewuje... W kazdym razie jest to problem kiedy ma sie skurcze. Mam teraz plan odłożyć magnez na pare dni az mi sie sprawy jelitowe unormuja a później zas zaczne brac tylko moze nie 1200mg a 500...
Jak mierzonko?

@anna_kat jesli chodzi o jod to wszystko zalezy czy masz problemy z tarczyca, a jesli tak to jakie. Niedoczynnosc pozwala suplementowac jod, wrecz wskazany. Nadczynnosc i hashi niestety nie
TSH mam w normie (0,97), bardziej wnikliwych badan nie robilam. Poki co biore witaminy osobno, nie kupillam zadnego preparatu typowo ciazowego,więc jodu nie biorę. Wiec rozumiem, ze jak ktos nie ma problemu to w sumie moze ale nie musi suplementowac?

reklama
Do góry