reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A rozmawiałaś ze swoim ginekologiem? On nie może zadziałać i czegos szybciej zorganizować? Tzn pewności co do lozka, bo kochana swoje musisz odczekać na wolne łóżko po wypisach. Czyli do 11:00 mniej więcej musisz czekać. Tak jest w każdym szpitalu. Nikt cię rano z marszu nie bierze na łóżko, bo nigdy nie ma wolnych łóżek po prostu. I niestety tak to też wygląda, że na początku nikt się tobą nie zajmie, dopóki Nie będzie łóżka, wywiadu z lekarzem, i dyspozycji lekarskich co dalej. Trzeba się uzbroić w twardą dupkę w szpitalach, bo tam nikt nie przeżywa naszych przypadków, bo jesteśmy po prostu kolejnym.
Kochana niestety muszę cię poprzeć w 100% u nas też tak jest to chyba standard!

reklama
Tak, bensins, mam doustnie 200mg,reszta dowcipnie. Dowcipnie nie czuje sie komfortowo, swedzi i czuję jak wyplywa, ale to do zniesienia. Jezu, jak ja sie dzieckiem zajme[emoji44] tragedia. Podziele jutro ta dawke, mam 100 i 200 w domu. Takiego odlotu to chyba z 5 lat nie mialam.

@olaa90 no to miejmy nadzieję, że juz bedzie ok. Kiedy masz usg?

Ostatnia edycja:
@anna_kat yyyyyyy ja tez zawroty głowy po besins. Yhm... jadę w sobotę na usg to będzie 6tydzien2dni. To będzie wyrocznia... :( ja nie wiem jak to ogarnę bo pracuje z dziećmi w przedszkolu a z taka lambada ja się nadaje tylko do leżakowania... :o dzisiaj luz mam wolne ale od jutra come back , Ty pracujesz kochana ?

Dziewczyny moja koleżanka brała Benesis 2 tygodnie doustnie i wywalił sobie wątrobę też chodzi do Przybycienia z tym lekiem trzeba bardzo ostrożnie bo on dowcipny jest a nie doustny próby wątrobowe wyszły jej bardzo źle. @anna_kat Jeśli po nim się źle czujesz a masz mozliwisc skontaktuj się z lekarzem

Ja mam podobnie jak @dżoasia bo kazdej porazce myzle co dalej mozna zrobic.

Pominelam wasze wierszyki na chwile obecna nie mam sily ich czytac. Sprawdzamy z mezem koszty in vitro z kd i zastanawiamy skad wziazc kase. Nikt nie chce mi dac skierowania na glukoze i insuline a chcialabym to badanie dla siebie zrobic.

reklama
Ja mam podobnie jak @dżoasia bo kazdej porazce myzle co dalej mozna zrobic.

Pominelam wasze wierszyki na chwile obecna nie mam sily ich czytac. Sprawdzamy z mezem koszty in vitro z kd i zastanawiamy skad wziazc kase. Nikt nie chce mi dac skierowania na glukoze i insuline a chcialabym to badanie dla siebie zrobic.
Ja robilam bez skierowania. (Ale nie w kazdym lab sie zgadzaja) Nawet jakbys dostala skierowanie na krzywa to pewnie tylko na glukozowa albo na 2pkt a warto zrobic i jedna i druga 3pkt

Do góry