@Nadzieja2018 mniej niz 10 nie ma sensu brac. Szkoda watroby
@Charlotte21 metformina, to metformina, nie ma znaczenia pod jaka nazwa
@Charlotte21 metformina, to metformina, nie ma znaczenia pod jaka nazwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Hatice
Miałaś jakieś efekty uboczne po tych zastrzykach? Starałas się na cyklu naturalnym? Duże miałaś rozjazdy z morfologii?
Badalas KIRy, jakie masz?
Dziewczyny,
a miałyście jakieś efekty uboczne po Encortonie?
Nadzieja jesli mam Ci coś doradzic to brałabym accofil i encorton bynajmniej 10 mg ja osobiście brałam 15 mg. Mi po nim nic nie było smiałyśmy sie tu z dziewczynami w swoim czasie , że to cukierki .@Hatice
Miałaś jakieś efekty uboczne po tych zastrzykach? Starałas się na cyklu naturalnym? Duże miałaś rozjazdy z morfologii?
Badalas KIRy, jakie masz?
Dziewczyny,
a miałyście jakieś efekty uboczne po Encortonie?
Od czwartku skurczy brak. Nastąpił cud. Ja czuje się dobrze najchętniej poszlabym do domu, ale to pewnie chwilowe więc grzecznie leżę. Profesor idzie na urlop i to mnie przeraża, ale już poznałam lekarza, który to zastępuje i ma dobre opinie... więc może nie będzie najgorzej.Nadzieja jesli mam Ci coś doradzic to brałabym accofil i encorton bynajmniej 10 mg ja osobiście brałam 15 mg. Mi po nim nic nie było smiałyśmy sie tu z dziewczynami w swoim czasie , że to cukierki .
@Charlotte21 ty chyba pisałaś o 5 mg to mało troche popieram @Destino minimum 10 mg. Prof Malinowski mowi ze daeka 40 mg to duza także te nasze 10,15 to i tak niewiele
Dziewczyny tylko napisze ze nas organizm zapamiętuje poronienia i jesli sa biochemie warto leki wprowadzić od owu. Takie obserwacje z forum zauważyłam. Jednocześnie myślę ,że warto miec dobrego lekarza ale troche mu narzucać swoje zdanie i dokształcać sie na swoj rachunek niestety takie czasy
@Oczekujaca123 mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze