• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Posiew moczu ujemny, a ból pęcherza

Cześć. Na tym forum jestem nowa, nie wiem czy wybrałam temat który już był czy dopiero będzie.
Boli mnie pęcherz, pierwszy wynik posiewu moczu wyszedł z bakteriami, a drugi już ujemny, lecz odczuwam ciągły ból pęcherza.
Czy ktoś tak miał? Czy może ja przesadzam? Czy jest to efekt rosnącej macicy, a ja niepotrzebnie się stresuje że coś jest nie tak? Jestem w ciąży po raz pierwszy jest to 13 tydzień.
Proszę podzielcie się ze mną swoim zdaniem na ten temat pozdrawiam

reklama
A skąd pewność, że boli pęcherz??

Czasem bóle powoduje macica, która uciska jelita.
Cześć. Dziękuję za odpowiedź. No właśnie nie jestem pewna czy to ból pęcherza, boli nisko w podbrzuszu, wiesz...nie wiem czy jest ze mnie taka panikara, czy po prostu w ciazy tak jest..bo nie wiem jak to jest, nawet nie za bardzo miałam bądź mam jakaś koleżankę w ciazy której mogę zapytać

Cześć. Na tym forum jestem nowa, nie wiem czy wybrałam temat który już był czy dopiero będzie.
Boli mnie pęcherz, pierwszy wynik posiewu moczu wyszedł z bakteriami, a drugi już ujemny, lecz odczuwam ciągły ból pęcherza.
Czy ktoś tak miał? Czy może ja przesadzam? Czy jest to efekt rosnącej macicy, a ja niepotrzebnie się stresuje że coś jest nie tak? Jestem w ciąży po raz pierwszy jest to 13 tydzień.
Proszę podzielcie się ze mną swoim zdaniem na ten temat pozdrawiam
Mi wychodzą całkiem niezłe wyniki posiewy ( ostatni ujemny) ale wciąż czuje delikatnie kucie w pęcherzu. Teraz jeszcze jest w miarę okej, ale około 16 tygodnia chodziłam do kibelka co 30 minut:/ Brałam urosept, urinal, witaminę C, sok żurawinowy. Chyba pomogło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry