reklama
Alicja__22
Zaciekawiona BB
VegaVega
Fanka BB :)
Basia jak szłam na ostatnie szczepienie z małym to nie umiał główki do góry trzymać z pozycji brzuszkowej a teraz masakra.Nie ma się czym martwić.
Iza ja nie wiem ile mały waży ale przejdę się z ciekawości do przychodni.
a z łóżeczkiem próbowałam ale co z tego jak trzeba wstawać i karmić a tak jak śpi ze mną to ja nawet nie wiem ile razy w nocy to robię bo jak automat już działam na śpiocha.
Ostatnio to coś mu się poprzestawiało i wstaje 5:30 - 6:00 .
Iza ja też zerknęłam na Twoją Karo ale dziewczynka z niej fajna.Jaka pulchniutka i Ty chcesz mi powiedzieć,ze martwisz się ,że mleka nie chce
.Dobrze wygląda.Mój Bartolinii to przy niej jak komar
.
Wrzuciłam do mojego albumu fotkę jak moje dziecko zaczyna dzień
.
Ala ja mojego za diabła nie mogę nauczyć ani koci ani brawo ani papa łobuzowanie lepiej mu wychodzi niż taka edukacja.:-(
Iza ja nie wiem ile mały waży ale przejdę się z ciekawości do przychodni.
a z łóżeczkiem próbowałam ale co z tego jak trzeba wstawać i karmić a tak jak śpi ze mną to ja nawet nie wiem ile razy w nocy to robię bo jak automat już działam na śpiocha.
Ostatnio to coś mu się poprzestawiało i wstaje 5:30 - 6:00 .
Iza ja też zerknęłam na Twoją Karo ale dziewczynka z niej fajna.Jaka pulchniutka i Ty chcesz mi powiedzieć,ze martwisz się ,że mleka nie chce

Wrzuciłam do mojego albumu fotkę jak moje dziecko zaczyna dzień

Ala ja mojego za diabła nie mogę nauczyć ani koci ani brawo ani papa łobuzowanie lepiej mu wychodzi niż taka edukacja.:-(
izkab
matka wariatka
VegaVega - wiem, ze Karolka ostatnio dobrze sobie wygląda, chociaż jej siostra w tym wieku wyglądala jeszcze lepiej
ja się tylko martwię, że mleka za mało pije... wody nie chce, soczków nie chce a coś musi pić, no i kaszki dostawała na wodzie, więc za mało mlecznych rzeczy jadła... od dzisiaj jej wprowadzę kaszki na mleczku ;-) a Bartek jest mniej pulchniutki, bo biega cały czas i spala kalorie, a moja tylko leży i pachnie
jak zacznie biegać, to tez się szczypiorek zrobi ;-)
wczoraj Karola pierwszy raz zazdrość okazała, bo widziała jak przytulam Paule i tak zaczęła krzyczeć, że szok
i wogóle, to ostatnio tylko u mnie na rękach chce być
tata już nie jest fajny, u taty buczy i wyciąga ręce do mnie, masakra 

wczoraj Karola pierwszy raz zazdrość okazała, bo widziała jak przytulam Paule i tak zaczęła krzyczeć, że szok

Alicja__22
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam pytanie, ile wasze maluchy wypijają dziennie płynów, (nie licząc mleka) bo nie wiem czy mojej za dużo nie daje.. 

klaudusiaNK
Fanka BB :)
U mnie cienko z płynami innymi niż mleko
jak 100 ml na dzień wypije to mamusia szczęśliwa
a później wieczorem kupki nie może zrobić i go brzuszek boli
bo woda to powinna rozrzedzić troche a jak on prawie nie pije to i gęste twarde robi.
VegaVega ślicznego masz synusia! Piękne ma oczka :-) też muszę wrzucić jakieś tego swojego wariata
ale nie mam żadnych na tym komputerze 

VegaVega ślicznego masz synusia! Piękne ma oczka :-) też muszę wrzucić jakieś tego swojego wariata

izkab
matka wariatka
U mnie z płynami innymi niż cycek cienko :-( nie chce nic pić... powoli staram się ją przekonać do wody, ale póki co kiepsko mi to idzie... a co dajesz do picia, że sie martwisz?Dziewczyny mam pytanie, ile wasze maluchy wypijają dziennie płynów, (nie licząc mleka) bo nie wiem czy mojej za dużo nie daje..![]()
Alicja__22
Zaciekawiona BB
Ja nie karmie piersią to może też dlatego tak się chce jej pić.. Daje jej soczku rozcieńczonego z wodą (50%-50%) ale soku nie daje więcej niż 150 ml czyli wypija gdzieś około 300ml (oczywiście nie na raz
)takiego napoju i dodatkowo czasem herbatkę jakąś (100ml) bo wody nie chce pić niestety, a obawiam się dlatego, bo usłyszałam od "starszego pokolenia" że za dużo jej daję, wiem, że nie powinnam się przejmować, ale wole się upewnić, że nie przesadzam..:-):-):-)

reklama
Podziel się: