Margolis
Wrześniowe mamy'06
Gratulacje Agutku!

Moja Natasza też sięspryciara nauczyła i przewraca się z pleców na brzuch... HURRA! W drugą stronę jej trochę niewychodzi ale tą sztukę brat już jakiś czas temu opanował! Mam nadzieję, że wymienią się informacjami! Poza tym to u mnie bardziej gadatliwy jest Igor i już nieraz mówi mama a właściwie mamamamamama albo tatatatata albo bababababab albo dziadziadziadzia i jeszcze czasem dajdajdaj...

Moja Natasza też sięspryciara nauczyła i przewraca się z pleców na brzuch... HURRA! W drugą stronę jej trochę niewychodzi ale tą sztukę brat już jakiś czas temu opanował! Mam nadzieję, że wymienią się informacjami! Poza tym to u mnie bardziej gadatliwy jest Igor i już nieraz mówi mama a właściwie mamamamamama albo tatatatata albo bababababab albo dziadziadziadzia i jeszcze czasem dajdajdaj...

Moja Ciekawska swiata Coreczka!
 Moja Ciekawska swiata Coreczka!  

za to najchętniej siedzialby cały czas,a przecież nei wolno mu jeszcze
 za to najchętniej siedzialby cały czas,a przecież nei wolno mu jeszcze Hippowa "Malina z dzika roza" i Jej posmakowalo i wreszcie zaczela pic,hurrrrrrrraaaaaaaaaa!
 Hippowa "Malina z dzika roza" i Jej posmakowalo i wreszcie zaczela pic,hurrrrrrrraaaaaaaaaa!