reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
ja nie mogę znaleźć mojego ulubionego tuszu do rzęs :wściekła/y:
widziałam, że Agata biegnie z nim do pokoju, ale nie zareagowałam od razu i mam :wściekła/y: a raczej nie mam tuszu ;-)

wszystkie cienie mam w ruinie, tj. nie zamykają i nie otwierają się normalnie, bo we wszystkich sa urwane zawiasy ;-)

naiwna kiedyś też się ucieszyłam, że Agatka ładnie się bawi - a ona w łazience rozpracowywała moją kosmetyczkę

ja nie mogę znaleźć mojego ulubionego tuszu do rzęs :wściekła/y:
widziałam, że Agata biegnie z nim do pokoju, ale nie zareagowałam od razu i mam :wściekła/y: a raczej nie mam tuszu ;-)

wszystkie cienie mam w ruinie, tj. nie zamykają i nie otwierają się normalnie, bo we wszystkich sa urwane zawiasy ;-)

naiwna kiedyś też się ucieszyłam, że Agatka ładnie się bawi - a ona w łazience rozpracowywała moją kosmetyczkę

Osinko - ja cienie też już mam zamykane na gumki recepturki, bo oryginalne zamknięcia zostały zdemontowane:tak:
tyle że ja mam chłopca:eek::baffled::shocked2:

Kurcze, dobrze, że piszecie, bo ja mam fioła na punkcie moich kosmetyków i NIKOMU ich nie daję :-) Chociaż ostatnio w akcie desperacji przemknęła mi taka myśl po głowie, żeby może pokazać Karoli malowidła :-D , żeby zajeła się czymś "innym". Ależ bym się wściekała :-)

A do ulubionych zabawek mojej jedynaczki należą spinki, gumki do włosów, szczotki itp gadżety :-)

ja mam multum kosmetyków ..teraz (w tym wieku hehehe ) pielegnacyjnych twarz ciało....;-) kolorowke także mam ale mniej ...a kosmetyki mam poukładane w koszykach w łazience .wysoko wysoko ..a ulubionym kosmetykiem Antosia (jesli to tak mozna nazwac) jest woda termalna w sprayu i podbiera mi ja z torby bo zawsze mam ja przy sobie ..lub zamiennie spray utrwalajacy makijaz ..sephory (a to chyba dla tego że ładnie pachnie) Antos uwielbia jak spryskuje mu buzie woda w sprayu ..aż piszczy z radosci:rofl2::rofl2::rofl2:;-);-)

reklama
Do góry