Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie mogę znaleźć mojego ulubionego tuszu do rzęs![]()
widziałam, że Agata biegnie z nim do pokoju, ale nie zareagowałam od razu i mama raczej nie mam tuszu ;-)
wszystkie cienie mam w ruinie, tj. nie zamykają i nie otwierają się normalnie, bo we wszystkich sa urwane zawiasy ;-)
naiwna kiedyś też się ucieszyłam, że Agatka ładnie się bawi - a ona w łazience rozpracowywała moją kosmetyczkę

;-) musial ostro kombinowac zeby tam na palcach siegnac i jeszcze z powrotem zasunal szufladke dla niepoznaki
aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami
najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-)
aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami
najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-)
![]()

ja ostatnio szukalam smoczka.... zanalazlam go w pralce
![]()