reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Kasiulla, jednym słowem obłęd!!!:-D:-D:-D

u nas też ukochane słowo "siama" :wściekła/y: szału dostaję i nie da sobie nic zrobić-ubiera się sama, je sama, chusteczkę do wytarcia pupy też musi mieć... :no:

reklama
zapomniałam...

wczoraj coś mi upadło w kuchni i zaklęłam "jasny szlag" Agata cały wieczór chodziła i powtarzała "jaśny ślak" - dzisiaj na szczęście już nie pamiętała, a ja zaczynam się gryźć w język przy przekleństwach mocniejszego kalibru...:zawstydzona/y:

zapomniałam...

wczoraj coś mi upadło w kuchni i zaklęłam "jasny szlag" Agata cały wieczór chodziła i powtarzała "jaśny ślak" - dzisiaj na szczęście już nie pamiętała, a ja zaczynam się gryźć w język przy przekleństwach mocniejszego kalibru...:zawstydzona/y:

to tak jak z tym 'naszym' - "spiedalaj" :tak::tak:
ale u mnie chyba to juz tak sie ostatnimi czasy zadomowilo ze chyba sobie jezyk odgryze ;-):-D:zawstydzona/y: (jak nie zapomne sie ugrysc :-p:no::-()

u nas przeklenstwa na szczescie nie zalapane chociaz mezowi troche sie przegina:wściekła/y: a ze smieszniejszych wyuczonych slow mowi kurde jak sie nie udaje jaaa cie jak cos spsoci

Zaczełam sie martwic ze z Nadia jest cos nie tak bo oprócz "mama,tata,baba,dada.mniam-mniam i brum-brum(to wszelkie pojazdy)" nie chce nic innego powiedziec....mój pediatra mnie uspokoił.Najwazniejsze ze rozumie co sie do niej mówi i wykonuje polecenia....to fakt...o co kolwiek jej nie zapytam odrazu wskazuje wymieniona rzecz i odpowiada na pytania tak lub nie.zdaje sobie sprawe ze jak sie rozgada to bede teskniła za tymi cichymi dniami :-)

reklama
Ella rozumie po Polsku wszystko i po angielsku tez ale nie mowi. No pojedyncze slowa jak mami, dadi, nani (babcia), baby, dziekuje, dada (daj), ta-ta (masz) no i imiona emilia, jack (jej kuzyn), alan a przede wszystkim TED (nasz pies) krzyczy na niego Ted out!!! Bo ja do niego tak mowie jak go wyrzucam do ogrodka:-D:-D:-D Chyba ciezko jej zalapac dwa jezyki:tak:

Do góry