Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tez co chwile kombinuje eby na nie wejsc, mnie az mrozi jak widze ze siedzi sobie przy stole jakby nigdy nic i to jeszcze z takim zawadiackim usmieszkiem.

tak sobie stał na środku i myślał coby tu dalej zrobić - nie wiedziałam czy krzyknąć żeby się nie ruszał czy z tajniaka podejść i go złapać ale bałam się że nie zdąże - no napedził mi strachu goguś mały- normalnie cały czas musze go mieć na oku bo cuda wyczyniaaa nieziemskie - krzesła ma już niestety opanowane -ciąganie ich po całym mieszkaniu i zasiada na nich jak panisko 

:-)
;-)

a na parapet wchodzi z mojego lozka, ale to jeszcze nic moglby sobie wchodzic i patrzyc przez okno, czemu nie, ale On przechodzi po nim na druga strone gdzie lozka juz nie ma pod nim i ciagnie za klamke a parapet ma moze troche ponad 20 cm szerokosci
i pieknie odmienia koncowki 

problemu nie sprawiaja jej slowa trzymam otworz odejdz zjezdzaj szybko uciekam a od kilku dni jej ulubionym slowem jest "sama" 
na sama mysl o nim dostaje furi 
mycie zebow - sama, zdejmowanie ubran - sama, pielucha - sama, wycieranie pupy na kibelku - sama nie wspomne juz o jedzeniu 

ale hit ostatnio to jaja pupa cycuchy i cipka ktore to slowa opanowane sa do perfekcji.... siedzi w waniie mowi no myjemy sie a Lena bierze piane zaczyna myc krocze i mowi "cipka" pozniej "cycuchy" tata ma jaja i wujo i dziadek 
i w sumie to nie wiem jak sie zaczac zachowywyac czy ignorowac? a jak mi do kogos na ulicy wypali 

albo tak jak M bratanica 5 latka ktora opowiadala nam jak to ja kolega Mikolaj zaprosi do lazienki pogadac jak bedzie robil siusiu i pokazal jej co ma w majtkach.....