reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Nasz Maks też z dnia na dzień robi się coraz bardziej rozmowny :)

dziś mnie tak ochlustał swoim zwróconym mlekiem, że musiałam się cała przebierać ::)
a on wyraźnie miał ubaw z mamy! gaworzył głośno i micha mu się śmiała i sprawiał wrażenie jakby dumny był ze swego wyczynu..

reklama
a ja dzis uparcie wtykalam mu grzechotke i efekt taki ze machal lapka machal i kuleczki mu tam graly i skuoil na chwilke wzrok ale takie machanie trwalo tylko z minutke
a i odkryl ze nie tylko piastki sa smaczne-girki slynnego pieska tez smakuja ;)

Mój młody grzechotek jeść nie chce ale bawi sie nimi przez 10 minut potrafi trzymać i walić grzechotką a jedna ma taką że możę mu na rączkę wejśći jak tak sie stanie to bawi sie na całego :)

Patrycja od 15 minut zawzięcie z kimś dyskutuje i twardo chce przekonać do swoich racji...żałuję, że nie mam dyktafonu ;D

sylwia532 pisze:
a ja dzis uparcie wtykalam mu grzechotke i efekt taki ze machal lapka machal i kuleczki mu tam graly i skuoil na chwilke wzrok ale takie machanie trwalo tylko z minutke
a i odkryl ze nie tylko piastki sa smaczne-girki slynnego pieska tez smakuja ;)

Potwierdzam, odnóża pieska Zebuloo są wyśmienite ;D U nas już całe uplute.

ja nie mogę się już doczekać na tego pieska ;) dostałam meila, że został już do mnie wysłany, może jutro/pojutrze i ja z Agatą będe się nim bawić :)

a my już po dostawie pieska. I nawet się Młodej podoba, zaciekawiona wodzi za nim wzrokiem w wózku :laugh:
Osinka, przyszedł w następnym dniu po mailu ;)

w ogole to z dnia na dzien maly bardziej aktywny-piesek lezy kolo synka a on sobie lapkami go przyciaga i nozki do buzi ;D,taka dumna jestem-dzis kaczorka wcinl,musze zaopatrzyc sie w cos gumowego typu gryzaki bo jakos mi ciarki przechodza jak pomysle ze material w buzi

hehhhhhhhhh ja na pieska czekalam tydzien-no ale pani przeprosila

reklama
Do góry