reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Moja Karola już nie musi być zaczepiana słownie, żeby się uśmiechnąć.

Ona odpowiada usmiechem na uśmiech!!! :) Jestem uhahana :)

Osinko dziękuję

Kinga super Cię rozumiem, bo mój Bąbelek też się do mnie uśmiecha w odpowiedzi na mój wyszczerz....cudowne przeżycie

Albo jak słysze, że mały się przebudził i podchodzę do łóżeczka i jeszcze nie zdąże się uśmiechnąć a on szczerzy się do mnie - to wszystko wynagradza ... :)

Martynka też się do nas pięknie uśmiecha (cała buzią :D) i prowadzi z nami rozmowy.
Piszę "do nas", bo do obcych osób nie.
Uważnie i z powagą przypatruje się im, jakby kodowała twarz ;D ;D

catherinka pisze:
Albo jak słysze, że mały się przebudził i podchodzę do łóżeczka i jeszcze nie zdąże się uśmiechnąć a on szczerzy się do mnie - to wszystko wynagradza ... :)

nawet to, że tak krótko spał, nie??? :)

Moja Selineczka po karmieniu jak juz sie naje do syta zaczyna sie najpierw usmiechac potem, zaczyna wydobywac dzwieki podobne do smiania a na kncu potrafi przez kilka minut powtarzac "agu" w roznych wersjach tonowych :) to cudowne uczucie patrzec na nia jak jest taka szczesliwa :) :)

zgadzam się! super że już można "porozmawiać" z naszymi pociechami ;)
Jak Maksiu się do mnie uśmiecha i woła te swoje ge gee to nic mi więcej do szczęścia nie trzeba :D

reklama
Do góry