reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja dziś orzeżyłam szok - Agata spała w łóżeczku udwrotnie, tj. tam gdzie powinna być główka - były nóżki :laugh: moja glisda strasznie wędruje w nocy po łóżeczku, dobrze, że mam ochraniacz na szczebelkach
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u nas teraz namiętnie ćwiczone są mostki - pięty zostają a dupka do góry. Najgorzej jest przy przewijaniu bo mały skubaniec tak się wierci,że nie ma opcji odejść od przewijaka choćby na sekunke.
Pełzanie do tyłu owszem też preferuje dzisiaj podczas porannej gimnastywi zpełz z koca na dywan gdzie super czysto nie bylo .
Dzisiaj też poraz pierwszy udało się przewrócić z brzucha na plecy. A ile było przy tym kombinowania , wysiłku i złości. Robił tak od paru dni wkurzał się , kręcił wyginał ja za cholere nie wiedziałam co mu jest i o co mu chodzi - dzisiaj już mi wytłumaczył.
Pełzanie do tyłu owszem też preferuje dzisiaj podczas porannej gimnastywi zpełz z koca na dywan gdzie super czysto nie bylo .
Dzisiaj też poraz pierwszy udało się przewrócić z brzucha na plecy. A ile było przy tym kombinowania , wysiłku i złości. Robił tak od paru dni wkurzał się , kręcił wyginał ja za cholere nie wiedziałam co mu jest i o co mu chodzi - dzisiaj już mi wytłumaczył.
fionka pisze:czy wsze dzieciaki też wyginają się w księżyc, bo już nie wiem co mam o tym myśleć ale mój synek robi to ciągle z ogromnym upodobaniem :![]()
Oj, tak. Szczególnie wtedy kiedy telewizor jest z tyłu i mozna z takiej pozycji coś dojrzeć ;D
anian
Fanka BB :)
Zapomniałam się pochwalić, że moja córcia przespała dziś całą noc. Jak zasnęła o 20 to obudziła się o 7. ;D ;D ;D
Była mała przerwa koło 21, bo Patrycja obudziła się z płaczem, ale ją utuliłam, dłam mleczka i ... spanko do rana.
Czy Wasze dzieci budzą się z krzykiem? Czyżby jakieś złe sny?
Była mała przerwa koło 21, bo Patrycja obudziła się z płaczem, ale ją utuliłam, dłam mleczka i ... spanko do rana.
Czy Wasze dzieci budzą się z krzykiem? Czyżby jakieś złe sny?
W ciagu nocy Selineczka jak jest glodna i sie obudzi to glosno marudzi, nad ranem jak sie budzi to potrafi 30-40 min sobie lezec i sie rozgladac, ale za to w dzien czasami budzi sie z potwornym placzem i wtedy pomaga przytulanie i najczesciej cyc. Moze dzieciaczki budza sie z glodu ? albo rzeczywiscie zle sny 
reklama
M
mamaoli
Gość
mokkate pisze:fionka pisze:czy wsze dzieciaki też wyginają się w księżyc, bo już nie wiem co mam o tym myśleć ale mój synek robi to ciągle z ogromnym upodobaniem :![]()
Oj, tak. Szczególnie wtedy kiedy telewizor jest z tyłu i mozna z takiej pozycji coś dojrzeć ;D
o tak :laugh:
Podziel się: