reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Jesteśmy po wizycie u pediatry i doszłyśmy do wniosku, że Łukaszek prędzej stanie na nóżki niż usiądzie. Brzdąc pełza do przodu z niesamowitą prędkościa, a jak go coś zainteresuje to gagatek łapie się i podciąga.:szok: :szok: :szok: Tylko dlaczego do moich skarbów.....:-D :-) :-D :szok:

reklama
ja już nie będę czytać tego wątku - tutaj doskonale widzę opóźnienie Pitka w rozwoju........ szlag by trafił tych lekarzy co nie rozpoznali niedotlenienia u malego

Kasiu, nie denerwuj się, wszystko się ułoży i będzie dobrze!:-(. Ja przestałam już dawno czytać ten wątek, bo było mi przykro, że u nas nie ma postępów, teraz wiem, że gdy zaczęliśmy leczyć candidę, mały w ciągu 10 dni zaczął raczkować, dobrze siedzieć, stanął, wyszły mu 2 ząbki:szok:. Ponoć Candida opóźnia rozwój fizyczno-psychiczny, gdybym nie zrobiła na własną rękę badań kału pod kątem pasożytów i grzybów, to mały dzisiaj byłby pewnie cały w bąblach, nie mógłby jeść warzyw z bazaru, no i pewnie na aminokwasach byłby jeszcze przez kilka miesięcy, co jest niebezpieczne, bo one rozleniwiają trzustkę, wątrobę..., a tak jest szansa na hydrolizat.:happy:

Kasia, przestań!!! Dzieci przecież rozwijają się różnie, a Twój Piotruś jest bardzo mądrym dzieciątkiem i szybko wszystko nadrobi dzięki rehabilitacji!

Kaśka daj spokój, zobaczysz, jeszcze mały nadrobi i to w zastrzaszjącym tempie :happy:
Anik to świetnie, że wreszcie synek zrobił postępy ale zarazem przykre, że maleńkie dzieciaczki tak muszą chorować, to niesprawiedliwe :sick:
Pozdrawiam

Ja też nie mogę się doczekać na pierwsze mama, ale na razie głoska "M" jest dla Jasia niedostępna. Za to na okrągło jest tata w przeróżnych wariantach.
Izka - a macie jakąś koncepcję na obudowanie kominka. My tez się nad tym zastanawiamy, bo Jaśka też jakoś dziwnie ciągnie w to miejsce ;) Ja myślałam o jakimś drewnianym płotku, ale mój mąż mnie oświecił, że stawianie drewnianego ogrodzenia koło kominka to raczej niezbyt mądry pomysł...

oj i u nas kominek zostal zauważony prze Maksia:eek:
i jakos nic mi nie przychodzi do głowy...

izka i pytia bardzo proszę dajcie znać jak coś wymyślicie;-)

reklama
u nas z rozwojem ruchowym średniawo...za to jagoda jest baaaaaaaaaaaaardzo rozmowna, cały czas nadaje mama,baba,meeeeee,mniam,nie....dzisiaj chciałam zobaczyć jej dziąsełka,próbowałam włożyć jej paluszek do buźki, spytałam czy mogę, a ona spojrzała na mnie tymi pięknymi oczami, uśmiechnełą się i powiedziała mama nie....może to było i nieświadome,ale jakie piękne

Do góry