Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedyna rada to powiedzieć otwarcie jak sprawa wygląda z Twojej strony i jakie widzisz na to rozwiązania, bo on się nie domyśli tego. Jeśli oczywiście chcecie ratować związek - no to taka rozmowa powinna się odbyć.Dzięki za radę. Ale właśnie weź mu powiedz idź do specjalisty niech pomoże ci zapanować nad tymi nerwami tu rodzi się problem. Tylko taka prawda jego nerwowość nam burzy od lat związek.
jak dla mnie to szukanie wymówekAle co masz na myśli z tą pracą? Że nie chcą zatrudniać? Gdzie i kto? I czemu odrazu praca zdalna? Jak Polska szeroka kobiety pracują mając małe dzieci. Nie kumam czemu Twoja sytuacja jest jakaś wyjątkowa
od czegoś trzeba zacząć i jakąś pracę ogarnąć. A przed ciążą dlaczego nie pracowałaś?Jeszcze mi napiszcie że mi się pracować nie chce i wgl. U mnie w miejscowości jedynie można znaleźć pracę w zakładach bądź sklepach gdzie są zmianowki. Jakaś lepsza praca często jest po znajomości bo oczekują nie wiadomo jakich kwalifikacji i doświadczenia.
Pracowałam ale miałam straszna szefowa co powiedziała że jak wrócę po macierzyńskim nie będę miała taryfy ulgowej nawet gdy będę miała dziecko chore więc po co na takiego potwora pracowac?od czegoś trzeba zacząć i jakąś pracę ogarnąć. A przed ciążą dlaczego nie pracowałaś?
ale o jakiej taryfie ulgowej mowa?Pracowałam ale miałam straszna szefowa co powiedziała że jak wrócę po macierzyńskim nie będę miała taryfy ulgowej nawet gdy będę miała dziecko chore więc po co na takiego potwora pracowac?
Nikt nie ma taryfy ulgowej specjalnie bo ma dzieckoPracowałam ale miałam straszna szefowa co powiedziała że jak wrócę po macierzyńskim nie będę miała taryfy ulgowej nawet gdy będę miała dziecko chore więc po co na takiego potwora pracowac?