reklama

Potrzebuję rozmowy

reklama
Dzięki za radę. Ale właśnie weź mu powiedz idź do specjalisty niech pomoże ci zapanować nad tymi nerwami tu rodzi się problem. Tylko taka prawda jego nerwowość nam burzy od lat związek.
Jedyna rada to powiedzieć otwarcie jak sprawa wygląda z Twojej strony i jakie widzisz na to rozwiązania, bo on się nie domyśli tego. Jeśli oczywiście chcecie ratować związek - no to taka rozmowa powinna się odbyć.
Jeśli nie chcesz i jesteś tego pewna, (a rozumiem, że to trudna decyzja) to lepiej poszukać pomocy w rodzinie, w znajomych. Może pomogą w znalezieniu pracy albo częściowej opiece nad dziećmi.

Jeszcze mi napiszcie że mi się pracować nie chce i wgl. U mnie w miejscowości jedynie można znaleźć pracę w zakładach bądź sklepach gdzie są zmianowki. Jakaś lepsza praca często jest po znajomości bo oczekują nie wiadomo jakich kwalifikacji i doświadczenia.
od czegoś trzeba zacząć i jakąś pracę ogarnąć. A przed ciążą dlaczego nie pracowałaś?

reklama
Musisz pogadać z mężem. Pokaż Mu swój punkt widzenia. Nawet jak się z nim nie rozstaniesz, to wyślijcie młodsze dziecko do żłobka. Będziesz mogla na spokojnie szukać pracy.
Ewentualnie opiekunka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry