reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Baśka, to ja tez tak jak Ty wolę naturalne ćwiczenia: rower, narty, basen z dziećmi i inne wygibasy itp.

Zdrówka zyczę!!!

reklama
Pati, robiłaś te 6 minutówki? Ja wczoraj zrobiłam 2,5 i nie dałam rady więcej - masakra!
Ja też uwielbiam ruch na świeżym powietrzu. Zwłaszcza góry:tak:

Japier**** -cos chce zebym gruba byla :-D plan byl ze jade do kumpeli i lecimy na fitnes...ale w nocy dostalam @ ,brzuch pobolewa.... i dupa! a na jutro byl plan basenu z mloda! a tu @ szybciej przyszla!

Kasia jeszcze nie cwiczylam ani razu z Ewa. Az tak trudne wszystko?

wiesz co ja sie boje w okresie cwiczyc bo mam wrazenie ze mi z wysilku tampon wystrzeli :D A tak juz bardziej powaznie to ja czasami mam tak ze mi w pierwsyz dzien tak slabo ,ze az mnie na wymioty zbiera....

Mi też nie przeszkadza, wic ćwiczę.
Pati, ćwiczenia są bardzo proste do zrobienia, ale ich intensywność, kombinacja daje w d...ę. Zasapana byłam maksymalnie. I Ewa powtarza - w swoim tempie, ale dokładnie:tak:

reklama
Do góry