reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
No to tak :-D Z Ewa dalam rade 15 min... potem juz mi cialo odmawialo posluszenstwa :-D wiec przerzuciulam sie na skakanke ... jak juz nie moglam to odwalilam Zumbe wlasnej produkcji :-D 35 min. pocwiczylam... Wiem za malo ale od czegos trzeba zaczac... wieczorem jeszcze rowetrek 35 min. i bedzie juz 70 min :-D No i sniadanie dzis przygotowalam z waga-wszystko wiem co i ile... nastepny posilek tez tak bede wazyc...jak sie obcykam to przestane...ale jak wczesniej pisalam nie chce te 1300 kcal przekraczac :-) No i woda poszla w ruch :-)

Acha zrobilam tez termin do okulisty... na 07.03 dostalam :-)

reklama
Do góry