reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
No nie ma co braw bic -bedzieta bic jak wytrzymam miesiac :-D
ale 37 min. na owerku zaliczone :-) Jutro powinien przyjsc juz steper :-)

a co to ta Ewa uświadomcie mnie???
ja na razie powrót do formy rozpoczynam od zabrania się za swoje zdrowie bo taki wrak cały czas chodze że o ćwiczeniach nie ma mowy....infekcje i atakująca mnie przy nich astma mocno daja popalić:(
dziś robiłam rtg, jutro wszystkie wyniki, potem alergolog i okulista - to początek planu powrotu do formy!!!

Baśka wpisz sobie w googlach Ewa Chodakowska albo na youtube. To trenerka, bardzo charyzmatyczna. Bardzo dużo dziewcząt z nią ćwiczy i sobie chwalą. Kiedyś rozmawiałam z koleżanką i mówiła, że z nią ćwiczy, tzn. do jej filmików. A ja jej, że nie lubię w mieszkaniu, wolę wyjść do ludzi. A ona, że Ewa do Ciebie mówi i faktycznie, cały czas gada na tych filmikach i nie czujesz się osamotniona w wysiłkach :-) Oglądnij sobie, to zobaczysz o czym mówimy:-)

Kasia nie poddaje sie :-D Ale dzis sa jeszcze gorsze chyba... :-D Przyszedl sprzet ,ale jestem srednio zadowolona... zaraz ide ogarnac mieszkanie i wsiadam potrenowac...zobacze-zostawie go trzy dni ,jak mi sie nie spodoba odsylam ;-)

reklama
Do góry