reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Pat salon wygada ciekawie. Tez jestem ciekawa co planujesz? Na zapiegi odzywcze na pewno bym sie kusila bo jak Kasia lubie jak mis ktos glowa zajmuje :-) No i fryzjer tez mi sie klania ale jakos nie potrafie sie zdecydowac gdzie bo stawki tu maja nieziemskie za zwykle zcecie. Moze uda mi sie do kraju na weekend wyskoczyc ... A tak wogole to zawsze mowilam, ze po 30 zetne sie na krotko a jakos nie mam odwagi. Pewnie bym sie odwazyla oddac w rece dobrego specjalisty ale ne znam zadnego wiec chodze jak babulka i chowam pod kapturem:-(

A solarium jakos nie lubie (ze wzgledu na jego dzialania uboczne na dluzsza mete ale swiecic biala pupa na wakacjach tez jest niefajnie :-(

No i wogole jakos mi sie ostatnie postanowienia nie udaja...mialam sie w marcu zabrac za siebie no i w rezultacie...od poczatku marca +1..i nawet nie wiem jak?

reklama
No ja ogolnie zrobilam sobie na maj na wesele termin...Jeszcze nie wiem co mi zrobia bo nawet nie wiem co ubiore :-D makijaz tez beda mi smigac :-) Chce wygladac inaczej...moze nawet jakis ostrzejszy makijaz... ;-) Zobaczymy...a o saune na wlosy musze zadzwonic bo zapomialam spytac ile kosztuje ;-)

O proszę jak się ma dobrze:tak:Ja do fryzjera też muszę skoczyć i obciąć bo już za długie urosły no i przydałoby się kolorem zarzucić:dry:A tak wogóle to wzięłam się za siebie i przez 3 tyg w miarę ok było tylko końcem 3 tyg osłabłam, nic mi się już nie chce a tak dobrze mi szło na tej diecie 1000 kalorii. Chyba czas zarzucić to i wziąć się za bieganie a tu jak na złość śnieg spadl na nowo:wściekła/y:

Ania u nas tez pierdo *** snieg spadl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja juz myslalam ,ze to bedzie prawdziwa wiosna jak pojade do polski...a wczoraj takie wielkie platki sniegu spadaly z nieba ,ze chyba nawet üpierwszy raz takie widzialam....

Ja dzis jeszcze raz skocze na solarium i kupie sobie farbe do wlosow...jutro albo jeszcze dzis sie zafarbuje bo juz za duzo siwych :dry: Swoja droga to jeszcze u nikogo w moim wieku nie widzialam takiej siwzny:crazy:

Pati Ty siwa? U nas śnieg też napadał. A swoją drogą nie zaglądam wogóle na ten wątek. Bo ja schudnąć wogóle nie mogę i tylko się denerwuje jak tu zaglądam. Wszystkie laski jak się patrzy a ja gruba dupa.

Pati może coś w genach macie że wcześnie siwiejesz. U mojego w rodzinie tak jest. Jeden jego kuzyn już jest cały siwy i siwy był jeszcze przed 30

reklama
Mi się jakoś nic nie chce... ale mam plan od kwietnia się postawić i zacząć normalnie wychodzić z pracy, a jak to mi się uda, to ze 2 razy w tygodniu chciałabym śmigać na fitness, nawet już sobie obadałam fajne miejsce, polecone przez koleżanki, całkiem blisko domu. No i rower, jak już się ciepło zrobi.

Do góry