Pat salon wygada ciekawie. Tez jestem ciekawa co planujesz? Na zapiegi odzywcze na pewno bym sie kusila bo jak Kasia lubie jak mis ktos glowa zajmuje :-) No i fryzjer tez mi sie klania ale jakos nie potrafie sie zdecydowac gdzie bo stawki tu maja nieziemskie za zwykle zcecie. Moze uda mi sie do kraju na weekend wyskoczyc ... A tak wogole to zawsze mowilam, ze po 30 zetne sie na krotko a jakos nie mam odwagi. Pewnie bym sie odwazyla oddac w rece dobrego specjalisty ale ne znam zadnego wiec chodze jak babulka i chowam pod kapturem:-(
A solarium jakos nie lubie (ze wzgledu na jego dzialania uboczne na dluzsza mete ale swiecic biala pupa na wakacjach tez jest niefajnie :-(
No i wogole jakos mi sie ostatnie postanowienia nie udaja...mialam sie w marcu zabrac za siebie no i w rezultacie...od poczatku marca +1..i nawet nie wiem jak?
A solarium jakos nie lubie (ze wzgledu na jego dzialania uboczne na dluzsza mete ale swiecic biala pupa na wakacjach tez jest niefajnie :-(
No i wogole jakos mi sie ostatnie postanowienia nie udaja...mialam sie w marcu zabrac za siebie no i w rezultacie...od poczatku marca +1..i nawet nie wiem jak?